Uppe för sent igen, men det gör inget för imorn är jag ledig...


... det är det som är det lyxiga med att vara lite halvt jobblös. Man kan liksom vara uppe hur länge man vill.
Funderade på att gå och lägga mig i tid (vilken tid räknas som "i tid" egentligen?) ikväll. Verkar som det inte blev så. Kom på att Du som ännu läser min blogg då och då troligtvis skulle önska läsa någonting nytt. Förlåt mig om det var en missuppfattning.

Iallafall. Eftersom det inte har skrivits så mycket på senaste tiden så måste jag nog börja med att berätta att jag gått och blivit sjuksköterska. Mmm det är sant. Ingenting Du kunde tro för några år sedan (hihi eller ja.. inte ens säkert Du och jag känner varann ju!). Något jag märkt under utbildningens gång är att Du och jag inte är samma personer hela tiden under vår tid på jorden, vi förändras liksom allt eftersom vi kommer på saker. Jag till exempel kom på att allt på jorden inte kretsade runt mig (vet.. det var en häftig upptäckt) och att det ger en så mycket mer lycka att göra bra saker på dagarna än dåliga, även om dessa "bra" sysslor innebär en lite sämre utdelning i slutet av månaden.  Vet inte riktigt om det är så bra att räkna upp "dåliga" jobb på en blogg ifall fel personer läser så låter bli det. Är liksom ingen expert heller, alla jobb har något positivt i sig tror jag, mer eller mindre. Att sälja hamburgare och pommes (det finns pommes i frysen! internt ;) med dricka till.. vet inte riktigt.. det kan finnas personer som ser det meningsfulla i det.. men jag har aldrig gjort det.

Ser på klockan att det är ganska sent. Så nu blir det sängen. Tänkte åka till Göteborg imorn och prova kläder som jag ska köpa när jag börjat jobba (jobbar lite lite nu också men inte tillräckligt för att köpa det jag provar).

Godnatt och sov gott.