Den vinner som är trägen, den förlorar som ger opp

trtr

Vaknade och tittade ut genom fönstret i min lilla fiskestuga idag, möttes av detta...mmm...fint!
Näe, bor inte i en fiskestuga men det skulle vara ganska mysigt att göra det...iallafall på sommaren. Än så länge får jag nöja mig med att springa förbi dessa små röda stugor under mina morgonlöparrundor. 

Idag blir det till att plugga affärsredovisning...suck... Ikväll ingen utgång, har slutat med sådana dumheter, iallafall för stunden... Intressant och underbart kommer det kännas imorgon att vakna upp och må som en prinsessa som inte varit ute på baluns dagen innan. Eller kanske, kanske kommer jag inte att känna mig som en prinsessa förresten...mer som en prinskorv. Vi ska nämligen grilla ikväll och då blir det förmodligen korv, ty att grilla kött är alldeles för oglamouröst säger den svaga kassan på ett ack så övertygande sätt. Förresten, ursäkta men varför heter det prinskorv?! Korv är väl då rakt in prinsmat? Prinsar äter väl bara oxfilé och sådant...?

Puss på dig o underbara flicka/pojke som läser detta...hitta på en massa roliga saker och lev livet nu i vår! (som du inte kan göra om du skulle få för dig något så dumt som att läsa affärsredosvisning och kalkylering)

Converse + Vår = Sant

grsd

Saras skor nosade idag till sig de vårigaste av alla vårblommor som finns till beskådning i vårvåriga land, de vackra Vitsipporna.


Ps. Längtar till den 3:e juni, är fri då...fri från två jobbiga kurser...hoppas iallafall det...Ds


Skattjakt

dsadf

Deeen va fin, den tar jag.


ijuio

Deeen va inte så fin, den tar jag inte.





I mitt tvätteri finns ingen tvätt i

hfdfdf

Ja...två av deltagarna i Tjockholmen här ovan. Var inte dem jag skulle skriva om egentligen så nu byts det ämne till tvättning istället. Idag tvättade jag mina kläder som bars på skumpartyt igår, plus lite andra kläder som jag inte använde då fast som var smutsiga ändå. När första maskinen var klar sprangs det ned i tvättstugan för att lägga in den andra omgången. När jag kommit ned i källaren och öppnade dörren så stod det en liten kille där och bara tittade på mig. Det brukar inte stå en liten kille i tvättstugan och titta på mig när jag öppnar den dörren i vanliga fall så jag blev jätte, jätterädd. När rädslan lagt sig frågade jag killen vad han hittade på för något där alldeles ensam. Han sa att han skulle prova sin snowboard. Okej...aha tänkte jag, annorlunda ställe men varför inte. Hängde sedan upp den rena tvätten som låg i maskinen. Efter det skulle jag slänga in andra omgången smutsiga kläder, men högen med dem kläderna var borta. Hmmm, vart var dem?! Frågade lillkillen som sprang runt och lekte där i källaren om han sett några kläder i tvättstugan. Han svarade att han icke gjort det. Okej, det är fult att inte tro på småpojkar tänkte jag och gick upp i min lägenhet för att skriva en liten lapp att sätta upp med en undran om någon sett mina smutskläder. Plingade sedan på första bästa granndörr och undrade om frun där någon gång blivit av med smutskläder i tvättstugan. "Nej, det låter konstigt...men tvättar aldrig där så jag vet iof inte" svarade hon. Jag undrade sedan om hon visste om det fanns små barn i huset som brukade leka nere i källaren. "Näe, men vår son kan ha varit där nere kanske" Hon ropade på sin son som kom springande. Det var samma kille som i tvättstugan. "Har du varit nere i tvättstugan och flyttat på några kläder?" frågade mamman honom. "Näe...eller jo lite" svarade lillkillen. Vi gick då tillsammans ned till tvättstugan och killen visade stolt att han lagt min tvätt i torktumlaren. Mamman skämdes, jag skrattade...var ju ganska smart bus trots allt, lite försenat första-aprilskämt:)