Get på Halloween?



Det är ganska svårt att komma på vad man ska klä ut sig till på fredag, då den stora Hallo-festen äger rum alltså. Får en så himla lust att klä ut mig till något som inte har med äcklighet och död att göra. En get till exempel. En död get för att kompromissa lite. Har iof några dräkter i förrådet, eller tre iallafall. Grottmänniska, sjuksyster och djävul... Luciakostym kanske finns också hemma hos päronen. Kanske är det att vanhelga Lucia att klä ut sig till henne på Halloween förresten... bättre med get ändå? Har några dagar till att fundera, skönt!

Veckans Lycka

Ljus, grönt té, en skål mandlar, två patofysiologiböcker under högerfoten och min gitarr i famnen... I like! Börjar bli så himla skoj nu med den där sistnämda saken. Gitarren alltså, vi börjar bli vänner på riktigt. Tror det kan bli något riktigt bra mellan oss. Kom på nu ikväll att jag spelar saker jag inte kunde på mellanstadiet... inget jättebra betyg men kul ändå på något sätt... liksom. I notböckerna (ursäkta omodersnismen men jag föredrar böcker framför datorn när jag spelar!) jag har finns fortfarande de noteringar med blyerts som min lärare antecknat kvar. Tror inte jag brydde mig så mycket om vad han skrev då faktiskt... fanns ju så mycket viktigare saker att göra på den tiden än att träna på sitt instrument. Pojkar, fotboll, tennis, friidrott, Kalle Anka-tidningen som kom i brevlådan varje fredag, parken-discon...ja... när skulle det hinnas med att spela gitarr då egentligen? Tänkte komma till att jag iallafall har nytta av min lärares anteckningar idag. Kanske borde ringa och tacka honom, dels av den orsaken samt... att han spelade Tears in heaven med Eric Clapton efter mycket tjat varje gång våra lektioner var slut. Det var jag han och Elllinor som brukade medverka på de där lektionerna i det lilla, lilla rummet där på Centralskolan. Undra om Ellinor läser det här nu... troligtvis inte... men om Du nu gör det, tycker Du att vi var något vidare bra på att spela gitarr på mellanstadiet? Det tycker inte jag.

Naturlig eller plast

Du äger...

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
( ) En locktång
( ) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
( ) Parfym över 300 kr

Summa = 7

Du ...

( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på gym
(x) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 3

Du har...

( ) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning (vet inte riktigt vad vad går ut på? tell me..)
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 3

Totalt: 13

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Konstgjord behandlad blomma. Okej... Vad i hela friden är det nu igen? :S Gör testen Du med så kan vi jämföra.
 

En båt kommer lastad...



500.000 $ för min mobil som jag säljer på Tradera. Vad säger Du, visst är det ett bra erbjudande ; )

Det finns inget dåligt väder...



... bara dåliga kläder. Vad är det en viss Sophie Zelmani har på fötterna som Du på denna bild inte kan se? Svar lämnas bland kommentarerna. Trevlig måndag på dig!

Ps. Tack M för bilden. Ds

Studentens klagan



Alltså vad är grejen med att vara duktig och gå upp klockan åtta på morgonen, gå promenad för att bli pigg när jag ändå sen sätter mig och tittar på Efter Tio med Malou på tv alternativt kikar in skojiga bloggar tills klockan blivit 12?! Har en slags hatkärlek till min dator för det finns tyvärr inte bara Word i den, vilket hade varit bra just vid skolarbete. Hmm, det är så otroligt svårt att komma igång med skolarbete när man egentligen inte "behöver". Vill ju faktiskt bli klar med det så jag kan jobba rumpan av mig resten av månaden. Trevligare att tjäna pengar och träffa mysigt och käckt folk på dagarna än att sitta och försöka göra klart ett dumt arbete. Liksom.

Veckans Fobi



Om jag skulle stöta på Petra Mede på stan och börja skratta helt hysteriskt för att hon är så rolig. Är verkligen jätterädd för att detta ska inträffa. Ysh, skulle vara så pinsamt. Jag menar, hon är ju en sån där humormänniska som det är okej att skratta åt men om jag träffar på henne på stan som vilken annan medborgare som helst känns det lite förbjudet att börja skratta bara sådär utan att hon sagt eller gjort något kul. Åhååå hoppas detta  inte sker.

Ps. Kan man dissa en kille enbart för att han inte gillar David Batra?

1. Ja

X. Kanske, beror på om man har nån annan på G

2. Nej

Svar lämnas bland kommentarerna som vanligt (okej var ett tag sen Vi tävlade nu men ändå). Pris till vinnaren kommer inte att delas ut men fika med mig får Du alltid göra om Du vill.


Veckans Lycka



Tito till fängelset... tjala, la, lala, la, la, la. Så syyynd om lille ponken nu när han får sitta bakom galler. Noooot! Sjunga kan han ju alltid göra men vad ska lillkillen mer hitta på om dagarna i stora, stora fängelset? Fundera på hur skönt det hade varit att erkänna direkt kanske, så att hela processen hade tagit lite kortare tid. Handarbeta, skriva brev, göra manikyr och pedikyr... osv osv... är andra saker han säkert kan komma att hinna med där han sitter i sin ensamhet... inlåst, ogillad och sur. Tack gode Gud för rättvisan!

Veckans Sko

1.          2.

Okej. Har börjat med ett nytt tema här på Sveriges mest uppdaterade blogg. Veckans Sko. Är inte jätteintresserad av skor egentligen men jag tänkte att om jag varje vecka måste utse veckans sko kan det nog bli så att jag helt plötsligt kommer tycka att det är lite kul med skor ändå. Så himla smart. Den första skon (1) är nog den finate skon jag stött på denna hösten. Fin färg, lagom proper med väldigt höga klackar. Kunde inte köpa dem dock eftersom jag inte är 1.55 som man nog måste vara för att inte se ut som Skövde-skrapan i dem. Nästa sko (2) visar ett par UGG-kopior. Beiga och inte lika glansiga som de vinröda men med mer päls. Varma och sköna nu i vinter lär de bli. Köpte inte de heller eftersom de var lite för små. Japp, detta var alltså veckans sko som i premiärveckan istället blev veckans skor. Hoppas att iallafall något par föll Dig i smaken.