Akta er...

... för mig om några dagar för då har jag en bil. Ingen bil som jag fått eller köpt själv utan min mammas bil. Ashet är den, kombi och allt och med en tjusig gul orm i backspegeln. Inte riktigt klokt vad glad jag blev när hon frågade om jag ville ta hand om den häringa bilen ett  tag :) Skitsnäll är min mamma ska Du veta! Åhhh, ska ha mycket kul med den här bilen kan jag lova! Köra den på små utflykter till Billingen, fara och stoooorhandla på MAXI, ta en tur till Simsjön med mera. Kommer bli så bra så :)
Nu ska jag hoppa till sängen (eller ja... hoppa i säng menar jag) och sova ungefär 7 timmar, ganska lagom mycket skönhetssömn skulle jag tro. Puss o Kram på dä!

Reklamation

Det är verkligen inget fel på min nya jobbtunika som Du kan se till vänster om det Du just läser. Den fungerar jättebra och har många fickor att stoppa telefon, nycklar, anteckningsblock och så vidare i. Det är mitt huvud jag behöver reklamera (eller vad man ska säga jag vet att det inte riktigt är möjligt med just kroppsdelar) för det fungerar inte riktigt som det ska göra tillsammans med mitt hjärta just nu. Hjärnan och hjärtat har råkat komma i obalans. Det är lite oturligt mitt i högsommarvärmen men inget som kan göras något åt. 
Hmm... ska lära mig alla mina äldres anamneser (sjukhistoria) när jag jobbar ikväll för att få lite annat att tänka på. Kanske, kanske får en guldstjärna av chefen då :) Skulle behöva nåt av guld nu, kanske inte just en guldstjärna, men en liten guldkant iaf.

Idag vill jag jobba på MQ

 

Ta en sabbatstermin, jobba på MQ (okej några andra affärer går också bra men inte H&M!!!) några månader och sen kila ut i stora vida världen och se sig omkring lite. Guuuuud va härligt det skulle vara, och passligt också. Så oseriöst skönt att bara få vara fri lite grann, bort från gamla liggsår, dåliga gamla magar (300 på dålig-i-magen-skalan), gamla rullstolar och ännu äldre möbler. Tro mig, det är skojigt att jobba med äldre men den senaste veckan har jag nog insett lite grann att det där med dåliga gamla magar inte är något för mig... vill gärna älska att hålla ordning efter dem men det är så svårt att gilla att göra det på något sätt Du förmodligen förstår. Nåja, efter min eventuella sabbatstermin (ya right liksom att jag kommer ta en sån... kommer aldrig våga) blir det fortsatta sköterskestudier så de blir klara nån gång och efter det inte jobba på en avdelning där man måste hålla på med folks... ja... Du är med va? :o) Jag, jag, jag... mycket jag i detta inlägget men det gör kanske inget! Ska sussa nu, en hals håller på att bli öm igen... inte bra. Puss & Kramkalas lilla Du!
 

Något...

... har runnit längs små fåror i sanden på bilden. Rinnsand brukar man väl kalla sån där sand saker kan rinna i? Eller näe saker... det är nog mer olika vätskor som rinner i sand. Men att vätskor som saft, té och kaffe rinner ut i så fin sand som på bilden händer nog ganska sällan... Kanske är det mer saker som inte går att ta på men som ändå finns som brukar rinna ut i sand. Men hur kan såna saker isåfall lämna så mycket spår efter sig? Skulle vilja veta vad som egentligen rinner ut i sand och vad som inte rinner ut i sand... Önskar innerligt jag var kung av sand så jag kunde bestämma över det.