Hjärtdagen

ljus

Såhär många ljus skulle jag tända idag om det funnits en alldeles jättegullig kille att kalla min=) Det är Alla hjärtans dag idag, då gör par mysiga och romantiska saker tillsammans. Jag ska träna, på Friskis & Svettis. Idag startar nämligen mitt nya liv, på den hjärtligaste dagen av alla årets 365 hjärtdagar. Nu startar det liv som jag på nyårsaftonen så stolt berättade om. Ett liv med träning, bra mat, ingen feströkning, mindre alkohol...m.m. Vänta nu, varför krångla till allting så? Mjukstartar med träning, för att behålla lite av det liv jag kallar liv.

I fredags hade jag och mina klassisar tenta i Organisation och ledarskap, den var krånglig och dum, men hoppas ändå på ett betyg att stolt kunna visa upp för barnbarnen utan att skämmas (alltså nej, har ännu inga sådana men om 40 år så). Det är tokigt vad mycket ångest det finns med i studentlivet, ångest inför tenta, ångest innan rättningen är klar, eventuell ångest efter man fått reda på resultatet, ångest inför eventuell omtenta osv. osv. Men ångest är bra om ångest är en positiv sorts ångest, utan detta å-ord är man inte människa, om man är en vanlig typ av sådan. Ovanliga människor tänker inte och slipper därmed ångest.

Innan jag skrev det här med ångest tänkte jag berätta att vi igår började en ny kurs, marknadsföring! Jippie, tjihoe, weoooi, yes! Tycker om marknadsföring, tror iallfall det. Varför skulle jag inte gilla det, känns helt omöjligt att det skulle vara på det viset. Alla älskar ju marknadsföring, det är ju därför vi lever.
Äh, okej...jag överdriver, som vanligt, men gud vad kul det ska bli med denna nya kurs. I framtiden ska jag leda marknadsföringen inför presidentvalen i USA så det är bäst att vara på hugget nu på föreläsningarna. Nej, nej...vad skriver jag...det är helt otroligt, ljuger som en ål ibland...men det är bra att spetsa till tillvaron ibland, annars blir den så grå. Grå är ingen bra färg, svårt att matcha till det mesta såvida man inte heter Svensson i efternamn.

Idag är det som sagt Alla hjärtans dag, kommer ihåg en reklam som gick på tv för några år sedan där en kvinna sade "låt Alla hjärtans dag bli ALLA hjärtans dag". Kommer dessvärre inte ihåg vad det var tänkt att vi som tittare skulle köpa, kanske var det Posten som ville få folk att skicka kort, vet kanske du det?
Men visst är det en fin slogan, väldigt fin=) Jösses, kände mig nästan lite kristen nu för ett ögonblick...men det är okej att vara det ibland, på Alla hjärtans dag till exempel.


Kohud

kohud

Hörni! Har fixat första leverantören nu. 1995:- för en hud, 3990:- för två samt 3990:- för tre! (tag tre betala för två tror jag är den köpregel affären tillämpar). Ska leta vidare efter ytterligare två-tre leverantörer så vi kan pressa priserna lite mer. Återkommer om detta.

(Obs! Inredningsaffären Rum som det skrivs om i inlägget har i verkligheten ingenting med vår kohud-husvagnstillverkning att göra, det är bara en alldeles utomordentligt käck och piffig butik för hemmafixaren.)


UFO

ufo

Bilden är från idag 15.36, blev lite rädd, för ser du också vad jag ser? Tydliga landningsmärken från ett UFO...det här är stort...detta är på gränsen till mäktigt och i allra högsta grad något övernaturligt.
Så mycket som visats på TV om UFO:n som ingen eller endast några få valt att tro på...kanske är det dumt att berätta även om detta fynd? Rätt val att låta miraklet ovan få förbli ett foto på min blogg som ingen om 100 år kommer att komma ihåg? Ja, så får det bli. Jag och du...vi håller detta hemligt...tills kanske en dag...kanske, kanske en speciell dag...