Bara döda fiskar flyter med strömmen...

...är nog en död fisk isåfall...:) Jättedöd.

De kommande dagarna hade i en alternativ framtid ägnats åt gråt, gråt och gråt. Klarade inte kalkyleringstentan. En ful röd färg visade sig på resultatwebben för en stund sedan. Men eftersom jag bestämt att ej fortsätta min utbildning så känns detta röda U mer som en liten bekräftelse på att det kanske inte var ett så tokigt beslut ändå att säga "hejdå och ej på återseende" till Health Management-programmet.

Inte är det lätt att vara en velpotta (velepötta), men det är ju de flesta...känns åtminstone så. För 2000 år sedan var medellivslängden 30 år här på den grönblåa planeten, kort liv, men ett sådant utan en massa jobbiga beslut som gör att man känner sig alldeles schizofren.

Så...vilken knäppis har egentligen bestämt att vi människor ska utbilda oss? Gud...? Vi som är studenter läser och läser och läser i flera år för att bli ett yrke vi inte har en endaste liten aning om huruvida det egentligen passar oss. Skulle vara så skönt att bara glida på dagarna och göra det man känner för. Varför går det inte att göra så för? Vem har bestämt att alla måste jobba? Jesus...? Han som ansågs vara en sådan hyvens kille på sin tid, tänk om det var han som bestämde att vi skulle börja jobba. Vilken skandal det skulle bli om alla fick reda på det nu. Ingen skulle förlåta honom för det beslutet! 

Flumm, flumm, flumm... Hej svejs för denna gången, puss på Dig som läser...
du är bra gó du!

hfhd
Ps. Du har väl inte missat nya Vågpoolen på Skara Sommarland?:) Ds.

Några ord till min vän...

rytr

Goodbye my lover...goodbye my friend...you have been the one...you have been the one for me... 

Kommer tillbaks till dig i augusti, lägenheten min. Ha det så bra tills dess, och gör inget som jag inte skulle ha gjort.