Ska bli så skönt med en spontanhelg, helt utan planer ;)

Tösaträff in pink- en helg i kärlekens tecken

Fredag…nu är det slut på veckan…

En tös anländer från norr å en från söder… Kvällen på Dalvik innehåller: Finmiddag, Välkomstdrink med tilltugg, Limelax a la Päronpung, serveras med färskpasta, Very fancy kladdkaka, Idol, Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Och självklart fredagsmys


Lördag…dags att slå på stora trumman!
Torghandel (vi har bokat stånd)
Shoppingtur på stan & A6
Lunchibunchi
Eftermiddagslur
Piffning inför kvällen
Mat- och dryckesafton på Mellangatan
Välkomstdrink, strawberry daquiri
Kyckling med grönpepparsås
Paj med Annasnas (saftig, god och dryg)


Söndag…helga vilodagen

Va roligt vi ska ha det…och kärleksfullt!


Fick detta i form av en powerpointpresentation nyss :) Rosa bakgrund och med bilder som kommer att tillhöra helgen. Ska det va, ska det va, ska det va. Ska bli så roligt att träffa er töser, kommer bli en toppenhelg!

 


Om älskade Lars någonsin igen tackas nej till...

... då finns kanske en möjlighet att nya ordspråk, citat, talesätt och ordstäv skapas. Öronen förvånas just nu av en lite sämre röst och texter som inte ens träffar nära hjärttrakten min. De vill höra kluriga texter där svaret inte ges direkt. Öronen vill höra om olycklig och lycklig kärlek, förbjuden längtan, hat, lycka och besvikelse. Allt möjligt. Inpaketerat i andra ord liksom. Ska det vara så svårt? Lars, vart någonstans har du tagit vägen? Är du tillfreds med livet nu och glömt hur det kunde vara förut? 

(Bild lånad från Rockfoto.se)





Klockan 12...

... då, dååå vill jag LEVA igen. Till skolan strax och ha seminarie. Ska bli kul, så längesen man såg flera i klassen på samma gång. Tycker om de flesta (eller alla kanske) i klassen så det här blir nog bra. Kleta på massa, massa smink nu så det inte syns om jag generas när jag ska berätta om min reflektion. Den är inte så pinsam alltså, eller verkligen inte, men min hud förstår inte alltid att det måste hända pinsamma saker för att den ska generas.
Ha en bra dag Du!


Utan Maxitrosor vill Viveka Andebratt inte leva.


Redo att gå vidare

Jag ger upp, Döden kom och hämta mig. Vi behöver inte ens spela om det. Det här skolarbetet blev för jobbigt för mig.

 


Bild lånad från Dödens privata album


16 veckor

"Nu dags för er att gå ut på VFU. Er sista sjukhusplacering och med legitimationen i sikte. Spännande!"

Underbart mail läste jag precis. 16 veckor kvar och jag har aldrig längtat efter något så mycket som nu. Praktik på barnavdelning nästa, lite nervöst men my gaaaaad vad det ska bli intressant och roligt. Både tycker väldigt bra om barn och är rädd för dem på samma gång. Kanske Du också känner så? De är så ärliga liksom :) Det är det.

Ska ta och bli klar med det näst sista praktikarbetet nu! I mitt nästa liv ska jag bli sjuksköterskeprogram-lärare och befria alla studenter från arbeten. Låta dem enbart ha praktik när dem har praktik.