Han kallar sig Michael...

michael <3... men heter på riktigt Wentworth. Han gillar som Du ser inte riktigt att vara med på bild, men ställer ibland ändå upp för att jag ska bli glad.
Han tycker mest om att träffas korta stunder á 50 minuter, för att inte hamna i vad han kallar "vardagstristessen" alltför snabbt. Det kan jag på ett sätt förstå även om jag helst skulle träffa Wenty (vårt smeknamn på honom) mest hela tiden. Han vill egentligen inte att jag berättar om honom för Dig, men vi har träffats i tre veckor nu och jag börjar därför bli lite otålig. Vill ju visa hela världen min ögonsten... det är ju så man känner i början. Kär.
Är glad för det vi har här och nu, är verkligen det, men ibland får han något konstigt i blicken och då tror jag att han fortfarande tänker på den där läkaren han tidigare haft en liten fling med. Hur kan man veta... borde fråga men har en liten känsla av att svaret inte är av det slaget jag vill ha. Ska nog ändra mitt civilstånd på facebook till "It´s complicated" i alla fall, han kanske blir rädd om jag genast går från "single"  till "in a relationship".

Jo det är så att...

image354 ... jag är på Indiska ibland och tittar på saker de säljer där... till exempel kuddar, prylar, fotpallar, ljus, anteckningsböcker, Buddhor och annat. Tar vid varje besök alltid upp en av deras fina handgjorda anteckningsböcker i handen och tänker att "en sån här borde jag ha nu när jag inte får skriva mer i bloggen eftersom jag skrivit att det inte finns något mer att skriva om". Lägger sedan ner den igen och tänker att det ändå inte kommer bli något skrivet i den för att... det inte kommer bli det.
Behöver en blogg liksom... så mycket saker man behöver reda ut jämt ju och en blogg är ett så himla bra forum då. 
Du behöver inte läsa mina framtida inlägg om Du inte vill, verkligen inte. Har liksom tänkt hela tiden att bara Du som vill ska läsa... 
Förra gången den här bloggen var aktiv fanns den med på bloggtoppen.se men nu den här gången den är aktiv tänkte jag att den toppen skulle ha glömt av bloggen för det vore skoj om den fick vara lite privat och anonym på något sätt. Mitt fel som la till den på den toppen men trodde inte någon skulle gå in på den och komma tillbaka. Med detta menar jag inte att Du som inte känner mig inte får läsa... såklart Du får liksom... bara roligt! Men håll bloggen lite hemlig isåfall. Tack, tack i förväg.