2 små äldrevårdsdagar kvar...

... innan semester. Känslan är icke beskrivbar. Mycket skön så attt säga. Hela sommaren har nästan gått men jag känner på mig att ett högtryck är på väg lagom till nästa vecka :) Pärlan (icke att förväxlas med den så mytomspunna pearldivern) på bilden symboliserar mig förresten. Inte liiite egenkärt att kalla sig själv för pärla, haha. Nejmen det var faktiskt en tanttjej på jobbet som sa att jag va det idag, och att jag gärna fick komma tillbaka och extrajobba i höst. Det var kul att höra, så tänkte att det måste ju vara lika kul för Dig att höra...eller ja... inte riktigt... men nästan... vi kan ju säga så sålänge så kan vi ändra sen? Tanttjejen ångrar troligtvis uttalandet imorgon ändå för jag kommer säkert köra in i något med någon i rullstol eller glömma någon annan på toa alternativt försova mig två timmar på lunchrasten. Nåväl. 9 dagars ledighet hägrar och jag ska ta min lilla röda rullväska (utan att köra i bröt!) och åka till Mallorca med alla mina kompisar. Kommer bli så kul så. Nämen ush... det där sista var ljug... inge Mallis men något annat skoj ska nog kunna hittas på.

Veckans Lycka

Springa på det alldeles undebara berget Billingen! Eller mjae... själva springningen kan egentligen kvitta... det är känslan efteråt jag vill åt... helt slut, pustandes och kippandes efter andan i gräset vid målet. Eller nja... kanske lite längre efteråt förresten... när den sköna helt-slut-känslan spridit sig i kroppen och man är på väg hem i sin bil. Där pratar vi skön känsla. Ska upp på det häringa berget snart. Lite blandade känslor, kanske på grund av jobbiga tvångstankar, tillåter inte mig själv att spinga bakom någon nämligen. Blir ganska svårt i längden eftersom jag först måste springa ikapp den före och sen ligga där och pressa tills jag kommit i mål. För om personen jag just springit förbi springer om mig... Gud vet vad som händer då?! Vill inte ens fundera på det, säkert något mycket otäckt. Mmm... vad kul det ska bli, springa... mmm.

Livets stora, stora glädjestunder...


... äro tio styckna (löst räknat)... det är iallafall vad jag tror. Att lista det bästa som kan hända en människa, tös som pojk, är en mycket bra sak att göra för att få en ordentlig överblick över allt härligt i livet. Så pass på, här kommer den:

Listan över de 10 största glädjestunderna i livet:

1. Hitta sin mammas bilnyckel efter 5 ½ timmas letande! (i lägenhet, vid bilen, på jobbet, i tvättstugan, i Veronicas lägenhet, osv osv...)
2. Få barn. Tror det iallafall... liksom aldrig provat men har hört att det ska vara en riktig hit :)
3. Hitta mannen/kvinnan i ens liv (mannen i mitt fall om Du undrar)
4. Åka  jorden runt... eller iallafall halva eller delar av den (så lite som en tiondel går också bra)
5. Hitta värsta pärlan till drömhus och dessutom sen få flytta in i det!
6. Få sin sjuksköterskelegitimation och därmed kunna gå runt hela dagarna och visa upp den för förbipasserande
7. Plötsligt finna en hobby man riktigt, riktigt sådär mycket, mycket brinner för
8. Ha hälsan i behåll på sin 100-årsdag (det vill säga kunna blåsa ut alla ljusen på tårtan utan ansträngning)
9. Få nobelpriset i litteratur (borde göra vem som helst sjukt nöjd)
10. Lyckas med teoriprov & uppkörning för bil (kanske trist 10:a men va skjutton jag grät floder av lycka)

Ännu en lista att skriva ut och förvara i bakfickan alternativt handväskan och ta upp och inspireras av ibland... gissar liksom att Du i skrivande stund (nej förresten då kan Du ännu inte se den...) kommer känna Dig otroligt jätteinspirerad nämligen...

Ps. Tappade bort mina bilnycklar idag... men hittade dem. Ds.