Varning för ras

ndfhsd

Det är varning för ras, gå så försiktigt du kan... Dina ögon kan krossa min värld... som stenar mot glas. Varning för ras...  

Läses med finsk brytning

fds<fa<
"Jag tänker mig livet som en lång simtur i aningens för kallt vatten.
När vi äntligen når stranden står Gud där med en frottéhandduk i sina utsträckta armar, med varm choklad och bullar. Gud säger: Det var väl inte så farligt? Jo, svarar jag. Det var väldigt farligt men väldigt roligt".

/ Mark Levengood 

I skolan ska vi nu lära oss...

image324... hur man borstar tänderna, matar, lindar ben... och andra saker.
Det är bra för oss blivande systrar att kunna när vi ska ut på praktik om 5 veckor, på praktik där äldre bor. Hoppas att de äldre jag jobbade med i somras tyckte att det gick gaaanska bra för mig att göra de där sysslorna ovan, även utan utbildning. De sa inget annat iaf... (funderar).
Kanske låter lite ironisk på "rösten" men sanningen är att när man (jag) inte ger ifrån sig glädjetjut utan tvärtemot gråter en hel del över alla böcker man måste läsa inför tentor, så blir man väldigt glad över minsta lilla praktiska inslag i utbildningen. Inslag som att lära sig hur man borstar tänderna, eller tar på sig vita gummihandskar och tvättar händerna som i förra kursen. Det vi läser nu innehåller förresten lite mer än de tre momenten borsta tänder, mata och linda ben. Tänkte inte på det. Hur man mäter blodtryck och puls, har sex (tihi), omvårdar barn och andra grejer står det också att vi ska lära oss i kursplanen. Så nu vet Du det... tänkte det var lika bra att berätta eftersom Du legat sömnlös på nätterna och undrat så mycket : )

Eftersom 90 % av mina läsare...

ndfhsdf... lyssnar på power-melodic gameboy pop tänkte jag göra lite reklam för min käre broders h ö s t t u r n é som går av stapeln nu på söndag den 23:e september i Glasgow. För att sedan ta sig vidare med raska steg till Newcastle, och därifrån till Oxford osv osv tills den slutligen hamnar i London den 30:e. Vidare information finner Du genom denna länk:
www.myspace.com/calis902 

Eftersom det är ganska stor chans (90%) att just Du gillar denna sorts musik så behöver jag inte berätta att "Starless Night" är en bra låt att börja lyssna på för ovana öron :)


"Det är på låtsas allting...

,hg,ghf... du har inte tenta på fredag och mikrobiologi är ett på tok för svårt ämne för dig att förstå, seså upp med dig och gå till jobbet som du älskar nu".

Näe... min pojkvän sa inte så imorse, så det här med att jag och min klass har tenta på fredag, det stämmer nog. Järnspikar också.

Det är så himla svårt att få in någonting vettigt i huvudet inför en tenta när man tusen gånger hellre skulle vilja gå upp på morgonen, äta frukost, kila iväg till jobbet, vara på jobbet hela dagen och sedan komma hem och vara LEDIG tills nästa gång man ska jobba. Så himla osmart att vara student om man tänker så... egentligen. Det är det ingen som har tänkt på eller?

Tänker inte hoppa av skolan någonsin igen, men herrejösses i himmelen någonstans däruppe vad trist det är att läsa! Eller vad tycker Du?

En fara med Facebook...

image319... är inte bara att man kan bli sittande i för många timmar. Man kan ju lätt tro det annars.
Näe, ur min synvinkel sett är den största faran att de man försöker adda som vänner ska bli rosenrasande eller iallafall lite lätt irriterade över det. Inte direkt är det ju så att man bara lägger till sina allra närmaste vänner, såna som i varje situation kan läsa alla ens innersta tankar, utan även gamla klasskompisar, ännu äldre dejter, någon man sett på stan (näe okej kanske inte) osv osv. Även om man inte känner de man addar så tokbra skulle det faktiskt vara görtrist om någon man försöker adda ber en fara åt skogen eller dit pepparn växer (nåt varmt land tror jag) pga att den personen inte på långa vägar vill vara vän med en på Facebook.

Topp 5 varför Facebook är farligt:

1. Personen Du försöker adda godkänner inte din vänförfrågan
2. Personen Du försöker adda godkänner Din förfrågan men känner inte igen Dig
3. Personen Du försöker adda varken känner igen Dig eller godkänner Din förfrågan
4. En pinsam bild Du råkat lägga i ditt fotoalbum läcker ut till alla Du inte vill ska se den
5. Du hinner inte göra något annat i ditt liv än att hänga framför Facebook

Hoppsan, där kom visst en topplista in helt oväntat... där ser man.

Ps. Visst är Facebook (förutom att man får va nervös innan alla förfrågningar gått igenom) en riktig toppenuppfinning i stil med datorn, tv:n och mobilen? :) Aja... ville nog mest med detta inlägg be om ursäkt såhär i förväg om jag råkar adda Dig fast Du inte vill det. Kan inte förklara denna handling bättre än att jag förmodligen gillar Dig eller bara är otroligt nyfiken på Dina kort. Ds


Veckans Fobi

bnvxcbx
Herrejösses vad jag är nervös... Undra om hjärtat kan slå så fort att det hoppar ut från sin plats där det brukar sitta. Tror Du det kan bli så?

Då var det dags igen...

fasfas 
... att börja träna. Attsningen att det ska vara så svårt att fortsätta med det under sommarmånaderna när man varit så duktig, kämpat på och stått i under vintern och våren. Bättre sent än aldrig brukar man ju säga och det är väl ett ganska käckt uttryck ibland, men inte jämt. Om Du idag på Friskis hör någon flämta och sedan ser samma person liggandes på golvet ropandes på hjälp... det kan vara jag... men bli inte rädd utan hjälp mig istället upp... Är i "lite" dålig form efter tre månaders träningsuppehåll (har ingen muskel kvar alls på kroppen och de annars så oproportionerligt stora bicepsen är ett minne blott) Japp, japp. Ses där snygging ; )

Mor och dotter...

hsdzbsd... skulle egentligen fotograferas av ett riktigt proffs på LJ Fotoateljé... men innan det tyckte jag att ett provfoto (för att försäkra mig om att hundratals pengar inte skulle kastas i sjön pga kattens ovilja att snällt titta in i kameran) vore en bra grej. Har dessvärre avbokat tiden nu. Klara (katten) gör sig olyckligtvis inte på bild. Hon blir sämre än mig på de allra flesta, och det vill inte säga lite. Plus att hon skelar så in i norden och är så generad för det att hon vägrar att titta in i kameran. Mmm... som Du kan se på bilden har jag försökt korrigera detta i Photoshop så att det ska se ut som att Klara ändå tittar in i kameran... men vet inte om det blev så bra egentligen... känns som jag bara gjorde det värre(?).

Ps. Överskriften kanske låter lite knasig för Dig... men det är nämligen så att jag är mor till Klara, min bror är morbror, mamma mormor och pappa morfar. Addera detta faktum med en mycket fjantig röst som vi lägger på när vi pratar med (/ låtsas att vi är) Klara. Eller ja... vet inte varför du ska addera det förresten, går nog lika bra med nåt av de andra räknesätten.

VIP only

hsdhsdSåhär ser den ut, the golden ticket. Sitter Du med den i din hand kommer Du in gratis på samma uteställe som Fröken Heffaklump var på i lördags. Man skulle kunna tro att det är mig själv jag pratar om men se det är det inte. Vet inte vad Heffaklumpen heter eller vart hon bor men tung var hon och bar skor med höööga sylvassa klackar. Heffaklumpen hoppade (kändes iaf så) på min fot med sin ena sko (med hööög klack på) när jag stod på dansgolvet. Det gjorde ont, men Heffaklumpen sa inte förlåt. Det ordet sa inte heller Bitchen som hällde ut sin öl över mig och min kompis. Kanske är så att om man är tillräckligt ball och häftig så behövs det inte sägas förlåt. Om de två tjejerna jag skrivit om är på Bogréns på lördag så ska de allt få... har smidit en ond plan... hihi. Okej, kan inte hålla mig. Kommer att dra ner deras kjol eller dra upp deras klänning när de minst anar det. Jättenyfiken på om dem kommer bli ännu mer bitchigt sura än de såg ut att vara i lördags.

Ps. Kanske låter som att alla tjejer som brukar gå på Bogréns är bitchiga och sura men så är det inte. En gång pratade jag med en tjej på toa och hon var jätteglad. Ds

I en alternativ värld...

bxcbxd... finns det psykologvakter som småpratar med alla Idol-deltagare innan de går in till den livsfarliga juryn för att sjunga. Alla de flickor och pojkar som inte fått det riktigt plogat ända fram till dörren hindras av vakten och slipper därmed bli utskrattade och pekade på när de hemmavid går ut med hunden eller är och shoppar på stan...

Overall Säljes

faefDet är med tårar i ögonen jag nu bestämt mig för att sälja min ögonsten pga tidsbrist. Hinner inte ge den så mycket kärlek som jag skulle vilja nu när skolan dragit igång på allvar.

Kort info:
 
* Mossgrön studentoverall av märket "Fristads" 
* Rymlig, storlek C 48
* Mycket fint skick! (endast små gräsfläckar här och var samt öl och vin-doft på delar av den)
* Jättebra att ha till lekar, fest, galna upptåg m.m

Pris: 950 kronor (eller högstbjudande)
Missa inte detta "once in a lifetime"-erbjudande!

Är Du intresserad, kontakta mig på:
[email protected]