En fara med Facebook...

image319... är inte bara att man kan bli sittande i för många timmar. Man kan ju lätt tro det annars.
Näe, ur min synvinkel sett är den största faran att de man försöker adda som vänner ska bli rosenrasande eller iallafall lite lätt irriterade över det. Inte direkt är det ju så att man bara lägger till sina allra närmaste vänner, såna som i varje situation kan läsa alla ens innersta tankar, utan även gamla klasskompisar, ännu äldre dejter, någon man sett på stan (näe okej kanske inte) osv osv. Även om man inte känner de man addar så tokbra skulle det faktiskt vara görtrist om någon man försöker adda ber en fara åt skogen eller dit pepparn växer (nåt varmt land tror jag) pga att den personen inte på långa vägar vill vara vän med en på Facebook.

Topp 5 varför Facebook är farligt:

1. Personen Du försöker adda godkänner inte din vänförfrågan
2. Personen Du försöker adda godkänner Din förfrågan men känner inte igen Dig
3. Personen Du försöker adda varken känner igen Dig eller godkänner Din förfrågan
4. En pinsam bild Du råkat lägga i ditt fotoalbum läcker ut till alla Du inte vill ska se den
5. Du hinner inte göra något annat i ditt liv än att hänga framför Facebook

Hoppsan, där kom visst en topplista in helt oväntat... där ser man.

Ps. Visst är Facebook (förutom att man får va nervös innan alla förfrågningar gått igenom) en riktig toppenuppfinning i stil med datorn, tv:n och mobilen? :) Aja... ville nog mest med detta inlägg be om ursäkt såhär i förväg om jag råkar adda Dig fast Du inte vill det. Kan inte förklara denna handling bättre än att jag förmodligen gillar Dig eller bara är otroligt nyfiken på Dina kort. Ds


Kommentarer
Postat av: marty

sinnes! jag har en likadan mobil som du, fast min har gett upp. Sitter således och söker efter ett "väckarklocka"-program till datorn, och hamnade på din blogg :)
I love Hjo.

2007-09-17 @ 03:20:21
Postat av: Frida

Haha, va kul. Hoppas det löste sig då :)

2007-09-17 @ 09:32:08
Postat av: anna

för att ytterligare skrämma upp dej lite, så tänkte ja berätta om en sann historia i ämnet. en kompis till tintin får hela tiden förfrågan från en person som hon(vad hon vet) aldrig har träffat om att bli vän...tintins kompis fortsätter att ignorera förfrågan och den andra personen fortsätter att skicka...hur många gånger som helst...så ett tips kan ju vara att om ngn ignorerat din förfrågan, så lägg ner..typ..:)

Postat av: Frida

Haha, my god va pinigt. Den personen kanske är jätte, jättehemligt kär i Tintins kompis.

2007-09-17 @ 16:51:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91