Julrebus

           

Halleluja, imorgon ska jag åka till en stad som kanske allra, allra mest förknippas med minibild nummer två här ovan, Jesus, men som jag numera föredrar att koppla samman med bild nummer fyra (plus en annan bild på två personer som befinner sig i Thailand). Jag och bild nummer fyra ska spana in bild nummer fyras nya lägenhet, titta på Idol och äta lammkött (om bild nummer fyra får bestämma...suck), shoppa julklappar och inget mer... eller jo kanske något men vill ju inte avslöja hela vårt trivselschema för Dig heller. Ha en trevlig helg, nu ska jag till gymmet och sträcka ut mig lite på en matta :) Puss

Sprutor är det bästa jag vet

... inte. Borde faktiskt äta mat här nu på lunchrasten... den står liksom färdig att värmas i micron men har så ont i magen... Får det av sprutor och idag har det varit lite för mycket sprutor i vårt studentliv. Vi systrar har haft praktisk övning och examination nu på morgonen i hur man ger sprutor subkutant (i fettvävnad) och intramuskulärt (i muskler). Nervöst och skakigt även fast det bara var på dockor. Inser lite grann nu att sticks det på fel sätt och på fel ställe så sticks det väldigt fel och det är ju himla okul för en själv och för patienten liksom. Undra om man kan få dispens från stickeriet på praktiken om en månad. Det vore liksom väldigt superskönt men det skulle de som bestämmer ju aldrig gå med på. Äsh, vad jag klagar... ingen fara det här ju... bara att blunda (eller ja...) och köra :)

Nu börjas det...

... mer blod i utbildningen kommer det vara från och med nu. Provat att ta venprov idag på en sån här låtsasarm som bilden till vänster visar. Gick nog ganska bra, kom liksom blod i det där röret som det ska komma blod i så jag är nöjd :) 1 år och en månad kvar nu på systerprogrammet har vår klass, och det återstår bara en månad tills vi ska göra det bilden visar på levande människor. Huga.