Veckans Lycka

image262

Titta på bilden, onaturligt... eller hur?
Vad tror Du gjort att bildäcket svävar i luften?

1. Användning av kofot
X. Ett stort hopp på vägen som gjorde att bilen flög aslångt
2. En stor björn som tagit sig in i bilen och parkerat helt crazy.

Svar lämnas bland kommentarerna.

Är så glá, så glá...

uhuio

bjk

huihuio

o0åioå0+

iopjiop

itrjitrf 
... att min nya lägenhet (med omnejd) en riktig pärla visade sig vá! Kemin mellan oss är nästan obeskrivligt jättebra och den inspirerar mig att hitta på saker jag innan tyckte var trist. Tänk att miljön vi vistas i spelar en så stor roll för vår energi och livsglädje... tokigt egentligen.

Ps. Ursäkta väldigt klämkäckt och sockersött inlägg... men känner mig så idag och då måste det få komma ut. Ds


Har Du en TV ståendes...

image254... som ingen använder? Har inga direkta önskemål hur den ska se ut, men gärna exakt som den på bilden till vänster (märke: LG tum: 42). I utbyte finnes 7 stycken IKEA-kassar med varierande innehåll samt två lådor kläder, och lite annat smått och gott. Tänkte vi kunde byta rakt av för att minimera krångel och eventuellt agghysning som annars lätt kan uppstå vid byteshandel av detta slag. Kontakta mig för vidare information.
 
Ps. Glöm texten ovan, skojade bara. 
Det är så att min TV har gått sönder, helt cp har den blivit faktiskt och går därför inte att titta på. Är det så att Du har en gammal fungerande TV liggandes/ståendes som Du gärna skulle byta bort mot några hundringar, kontakta mig gärna på:
[email protected]


Glad Sommar...

image253 ... på Dig! Hoppas att den (sommaren) blir just så fin, käck, piffig och härlig som Du tänkt Dig att den ska bli. Jag gör ett stort eller ett lite mindre uppehåll i bloggandet tills tiden och inspirationen finns där igen :) Tid över till skriveri av inlägg har blivit lite svårare sedan mitt träffande av världens bästa kille, min alldeles egna Björn :) Du får ha det fint och Leva Väl nu i sommar. Gör bara sånt Du tycker är roligt... eller nästan iaf... Jobba är kanske det enda Du egentligen måste göra som inte alltid är så överdrivet kul. Alla andra måsten är sällan måsten utan måsten Du själv tror är måsten. Ät en glass istället varje gång Du skulle gjort något du varit "tvungen" att göra :)
Ps. Flyttar till en ny och underbart mysig lägenhet imorgon, välkommen på inflyttningsfest senare i sommar! Ds.

5 olika sorters björnar

32753-249 1. Brunbjörn


32753-248 2. Isbjörn


32753-250 3. Krambjörn

32753-251 4. Grizzlybjörn

image252 5. Min björn

Däckskämtet

image247Ända sedan jag flyttade in i min lägenhet i december har detta däck stått placerat utanför den ytterdörr man allra först möts av i det hyreshus jag och mina grannar delar. Varenda dag som jag går till skolan, kommer hem från skolan, går till träningen, kommer hem från träningen, går ut på promenad, kommer hem från promenad, går och handlar, kommer hem från handlingen osv osv... ALLTID står det där j***a däcket där jättenära ingången. Jag orkar inte mer!
Om det är ett skämt så säg det nu! Jag gick på det, okej?!
Flyttar snart... så borde inte bry mig. Men gör det. Ägnade mig vid några utvalda tillfällen helgen som gick åt att halvropa in genom mina kära grannars brevinkast att jag skulle snatta däcket ifrån dem. Men ingen kom ut och försvarade det.
Innan jag flyttar ska däcket vara väck, annars ringer jag polisen... och det är inget hot utan en upplysning :) Till min hjälp att få bort det däck som tydligen är för svårt att sätta på bilen deras, denna tiostegsmetod :

1. Rulla ner däcket i tvättstugan så de inte hittar det
2. Ta det under armen och bära upp det på vinden (när de rullat tillbaks det som de kommer att göra)
3. Ringa på och snällt fråga om de kan flytta på det (efter att de letat reda på det på vinden)
4. Lägga mig och skrika jättehögt utanför deras dörr (samtalet innan lär inte hjälpa)
5. Ringa på assistans i form av en stor björn (eller något annat farligt djur)
6. Skära sönder däcket (djuret är nog inte tillräckligt skrämmande)
7. Skära sönder det igen (efter deras ihoplappning med Karlssons klister)
8. Ta med det ut till parkeringen och elda på det lite (se parentes ovan)
9. Hungerstrejka ovanpå det smälta däcket vid deras ytterdörr 

... och om ingenting av ovanstående hjälper... vilket det inte kommer att göra (tro mig!)

10. Ringa polisen, de fixar allt... hoppas jag!


Ps. Inga som helst överdrifter angående mina känslor kring detta däck finns i inlägget, enbart underdrifter. Ds

Veckans Fobi

image246


Att jag ska gå och handla två stora papperskassar med mat, och sedan inte hinna hem och plocka in den innan min föreläsning börjar i skolan. Så jag måste ta med den dit så den blir dålig och inte går att äta. 

Veckans Lycka

image245Mmmm! Kaffe, café au lait och en chokladkaka med nötter i. Ser typ helt sjukt gott ut enligt mina suktande ögon. Måste börja fika mer... så himla mysigt och underbart, eller vad säger Du? Instämmer, säger Du.

Det regnar ganska mycket idag, men det gör inget... är fri från pluggning och då spelar vädret ingen roll. Det är en härlig känsla att ha slutat skolan kan jag lova. Ser så mycket fram emot en sommar med jobb varvat med ledighet emellanåt, då man verkligen är ledig också, både på schemat och i hjärnan. Annars kan den lätt koka över vilket den gjort på mig kanske 345 gånger de senaste tio veckorna. Undra om utbrändhet finns hos studenter. Vet Du? Kanske hos ej så begåvade sådana iallafall, som måste sitta och läsa 8 timmar om dagen för att förstå något. 
Ahh... ska flumma järnet, mer än vanligt... hela, hela sommaren nu! Tänker aldrig mer vara så seriös och tråkig som jag varit denna terminen... det liksom skadar den image jag under en så lång tid byggt upp och är ohyggligt rädd om, haha... bá skoja :) Japp, japp... ses i vimlet! Nu blir det frukost och sedan fika och sedan faddermöte för mig. För Dig med? Okej, men då ses vi!