Borttappat : Singelring

rset


Det är alltså en sån här ring Idol-Erik eventuellt har tappat ned i handfatet sitt (läs inlägg under detta).

Undrar just hur det fungerar och så inuti dessa ringar... ska man gravera in det datum man blev singel och vem man nu helst vill börja dejta, istället för namn och tidpunkt för giftermål som i en vanlig vigselring? 

Läs om Singelringen på
www.coolstuff.se , kanske finner du svaret...


Het, Hetare, Erik

dgfd

Wow... <3

Må lyckan vara med dig ikväll Idol-Erik... ooo guuud så tjusig du är... singel dessutom enligt Expressen:)
Sitter och undrar lite varför du inte har någon sån där turkos singelring... men den kanske ramlade ned o försvann i handfatet när du rakade dig imorse... eller nåt. Gör i vilket fall som helst ingenting för tidningar ljuger aldrig om civilstatus... hoppas iaf det.

Ps. Erik om du läser detta... jag är också singel...*blink, blink*

Ps 2. Jag o min mamma ska åka till IKEA imorgon, om du mot all förmodan inte går vidare idag kanske du vill följa med Erik... kan få sitta i fram i bilen på väg dit om du vill:)

Ett litet bett om att ta sig ett bett...

ft

Det är mycket roligt att arbeta på bageri. Prova du också! Känna doften av nybakat bröd på morgonen, göra bakverk, tillverka mackor, stå i kassan och le... allt det där är delar av mina angenäma arbetsuppgifter. Trivs toppenbra och hoppas få mer tider så att dagarna inom den närmsta framtiden kan fyllas med ännu mera bageri. "Bageri är bra, bageri vill vi ha..." som den så kända filosofen med det så okända namnet en gång sa. 

Idag har jag letat efter skor/stövlar med en väninna... alltså nya skor/stövlar, inte borttappade då. Blev tyvärr inga skor/stövlar men ett par örhängen, riktigt söta var dem... och rosa. Gillar rosa, det är en fin färg som allt för ofta glöms bort av allt för många människor på vår jord.

Skulle egentligen inte skriva alls om de ej hittade skor/stövlarna eller mina örhängsfynd utan om flummiga funderingar. Du vet dem där funderingarna som man helst inte berättar för någon om... såvida  mobbing mot en står högst upp på önskelistan. Men det gör oftast inte det.

Knäppa funderingar är svåra att få bort tycker jag om dem väl smugit sig in i huvudet. Igår på jobbet fick jag en sån här fundering. Väldigt opassligt ty det är svårt att inte börja fnissa för sig själv ibland. Funderingen handlade iaf om att ta bett. Att det skulle vara väldigt kul att se hur lång tid det skulle ta tills en arbetskollega tillslut skulle bli rasande och säga "nej, så får du väl inte göra heller!" om jag plötsligt skulle börja ta ett litet bett av allt som går att äta på bageriet. Ett bett Ankarstock, ett köttbullsmacka, ett Napoleonbakelse, ett Hallongrotta. Lite i smyg sådär så att det ser ut som att jag vill att ingen ska se...

Skulle bli många, många bett ju... och minst lika många stora, frågande ögon...

Det Är Visst Nån Som Är Tillbaka (Erik <3)

tdfhf
"Snygg-Erik" - "Du är hissmusik"
Erik får det inte att klicka med Swartling, men Breitholtz var nöjd. /Expressen 22/6-06

Ursäkta men var det bara jag eller tänkte du också på att Eriks kommentar från Herr Swartling var aningens lite för lik min och godingarna i min bekantskapskrets favoritmotkommentar "Du är". Men, som om härmningen av våran favorit inte vore nog, han lånar den fel!. Om han istället skärpt till sig hade det kunnat gå till på så vis att Erik sagt något i stil med "Swartling din fjant, du har ju bara hissmusik i din mp3-spelare" varpå Swartling som motkommetar då kunnat säga: "Du är hissmusik".

Ps. Ja ba skoja. Ska sova nu... upp klockan fem o leka bagarinna imorn. Ds

Dont´s i vallokalen

hgfhf

Alltså det är helt sanslöst überpiffigt skoj det här som jag tänker berätta för dig nu. Sökte på Googlebilder efter kaffe och vad hittas om inte en "Varning för Elvakaffeskylt"? (se ovan). Hur stora är oddsen liksom?! Helt seriöst, hur stora är dem? ;) Ibland behövs inte mycket för att förgylla en dag.

Nåväl. Det kanske mest inaktuella man kan tänka sig såhär fyra dagar efter valet är väl en lista på hur det går till att rösta i en vallokal. Tänker därför inte göra en sådan. Istället kommer här en lista på hur det inte ska gå till att rösta i en vallokal. Vet inte riktigt varför en sådan lista skulle kännas mer aktuell men iallafall tänkvärd inför 2010 års val. Okej, pass på:

1. Rösta aldrig bakisskakis
2. Kom helst ej på att det står fel stad och vallokal på ditt röstkort klockan 12.45 utifall att förtidsröstningen för utomsocknes skulle stänga 13.00.
3. Var påläst, stoppa för att ta ett exempel inte tre partilappar i ett och samma kuvert och klistra igen.
4. Skulle detta ändå ske, gå för att hämta fler kuvert och partilappar och säg inte bara "okej, men då röstar jag bara i det stora valet" Det kan eventuellt uppfattas som oproffsigt utifrån valvakternas synvinkel.
5. Det skulle kunna kännas lite genant att stoppa i sina partilappar i kuverten mitt framför ögonen på valvakterna, använd istället skynkena som står uppställda en bit bort.
6. Se till att inte ha köpt en ny plånbok precis innan valet, nya fack kan förvilla dig då legitimation ska uppvisas.

Okidocki, detta var listan lilla. Finns säkert ännu fler saker att tänka på då man vistas i en vallokal, men tänkte att jag bara skulle ta de viktigaste så att det blir lätt att komma ihåg för dig. Du har väl en hel del annat att tänka på också eller?


Färganalys

björn

En Mirandabjörn som håller i en bukett rosor. Man skulle kunna säga att det är en Sossebjörn... tror iof inte att gosebjörnstillverkaren funderat så mycket över detta gråa lilla djurs partitillhörighet... men man ska inte vara så säker på det.


Rosor har färgen röd, röd är en varm och kärleksfull färg. En annan färg är blå, som är en kall och lite svårmatchad färg som snabbt går ur modet... den är dock ganska fin tillsammans med lite mjuka moln på himmelen. Men molnen finns inte alltid där... och då kan man bli bländad av den starka solen.

Gillar nog röda färgnyanser mest... iallafall som det känns nu... alltid passat ganska bra i dem trots allt... så också många runt omkring mig. Önskar det gick att gå tillbaka till butiken jag köpte mina blå kläder i söndags och lämna tillbaka dem... men butiken har bytesrätt först om fyra år... fyra år är lång tid då man inte är nöjd med sin nya höstgarderob.

Jag har blont hår egentligen, ljust hår och röd tröja är en fin matchning. Men om man som jag helt plötsligt får för sig att färga håret brunt, så att färgen röd inte klär så bra längre... då kan blått kännas som ett bra alternativ för stunden. Blått passar ju till brunt hår... men det kanske också är den enda hårfärgen den faktiskt passar till... och vi har ju alla möjliga sorters färg på håret...

Den blå färgen är ju dessutom så kall då det är lite kyligt, och vem gillar då inte lite värme...? Jag kommer att köpa lite mer rött inför den kalla vintern som komma skall... de blå kläderna får nu snällt följa med till UFF.


En katts bekännelser

ggf

- Ni anar inte vad jag har haft fullt upp idag med alla bestyr här hemma. Ingen lugn och ro alls! Har gått min vanliga rundtur, sovit, ätit, blivit väckt (fick vara borta i två timmar från huset när mamma dammsög för den dummingen kan man ju inte direkt lita på...dammsugaren alltså).
Till råga på allt serverades det inte den vanliga Pussi- bitar i gelé till frukost, lunch och middag utan Willy´s äckliga gjord för lantiskatter. Uhuhuää...kommer ju svälta ihjäl om detta ska fortsätta. Tack för att du tog dig tid att lyssa.

(O)intressanta saker om mig

Väldigt skoj är det med såna här fylla-i-grejer. Du som har blogg, gör denna du med så kan vi läsa varandras!

DAGENS:
klädsel:
Beige manchesterkjol och prickigt linne
frisyr: Hästsvans
låt: Kom o killa mig på ryggen - Robert Broberg
tv: Nyhetsmorgon
vill ha: Brev från a-kassan...
tråkigaste: Dammsugning och skakning av mattor
roligaste: Alltså...kanske när jag sorterade mina låtar i artistordning (tråkig dag) 

SENASTE PERSON SOM:
sov i din säng: Hemligt
såg dig gråta: Mamma
fick dig att gråta: Vet inte 
fick dig att börja skratta: Vet inte, men kiknar ofta av skratt när jag är med Morgan
du gick på bio med: Oj, längesen! Pinsamt men kommer inte ihåg...gillar bio ju! 
du gick på stan med: Ida
skickade ett e-mail till dig: En kille på match.com
skickade ett sms till dig: Mia

HAR DU NÅGONSIN:

sagt "Jag Älskar Dig" till en pojkvän och menat det: Mmm
bråkat med ditt husdjur: Hihi, ofta! Min kisse är en lättretlig liten dam.
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Säkert någon gång

EXTRA STUFF:

Vad är du mest rädd för: Döden
Vill du gifta dig: Ja, borgerligt i en stor fin kyrka
Vem hatar du verkligen: Inte en enda. Finns aldrig en anledning att hata någon
Varit kär: Mmm, jättekär
Kör du bil: Japp, det är skoj det!
Har du ett jobb: Bageri och dagis...men bara lite extra...vill ha mer jobb
Gillar du att ha folk omkring dig: Ja, verkligen!  Men vill ofta vara ensam också
Är du ett hälsofreak: Inte freak men ganska hälsomedveten
Är du ensam nu: Inte ensam hemma men ensam i mitt rum
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Pop poppitopp det är toppen i år...tyvärr får jag väl säga:)

FAVORIT:

Rum i huset: Blir nog mitt rum då, eller köket...där finns det mycket gott:)
Typ av musik: Lars Winnerbäck, lite Trance, Prince, Nirvana, Michael Jackson <3...väldigt blandat.
Parfym: Coolwater (blå flaska...doftar gott o fruktigt)
Månad: Juni, juli, augusti...allt känns mycket lättare då
Mat: Kokt lax, gravad lax, rökt lax och stekt lax med potatis och spenat till.
Dricka: LOKA päron, kaffe, té, goda drinkar...men vanligt vatten oftast. 
Godis: Ja!!! Marabou frukt o mandel, Toblerone, röda bilar och ja...allt annat godis också förresten:)
Tidning: VeckoRevyn och Cosmopolitan
Film: Steven Spielberg. Bäst är Titanic och Tillbaka till framtiden-filmerna
Skådis: Tom Cruise <3, Meryl Streep, Tom Hanks o massa fler 
Djur: Tycker mest om katter men diggar hundar väldigt mycket också...o de flesta andra djur fast spindlar är inte så gosiga kanske.

Självförsvar, en introduktionskurs


dfhdfh

1. Hitta en trevlig kille att träna på. Han i rutig skjorta på bilden fann jag på en räkfest, men dem kan finnas lite överallt. Slå sedan så hårt du bara kan på killens...ja...de där...bollarna.

fhddfh

2. Bli vän med honom igen genom att berätta att du lärt dig ett nytt självförsvarstrick du var tvungen att testa. Han kommer då så småningom att förlåta dig samt tycka att självförsvar är något alla tjejer borde kunna.


Lila Septemberdrömmar...

Ett politiskt obundet blogginlägg:

etgs

Titta så snäll Leijonborg är mot barn, gulli, gulli, gull...

Gissa förresten vad jag drömde inatt?! Gissa, gissa, amen gissa då!
Jo såhär var det: Hade fått tag i en lägenhet högst upp i Skrapan i Skövde! Tre rum och kök, stor takterrass, bubblepool och öppen spis. Vita väggar och läckra bjälkar i taket. Helt underbar. Men när jag skulle flytta in hade det blivit misär i våningen. Hyresgästen innan hade inte städat. 
Blomjord utstrött överallt var det och vatten blandat med matrester på golven. Ringde med anledning av detta till hyresbolaget som sa att jag ändå inte fick bo där med alla mina katter. Fick snopet åka hem med hela flyttlasset igen.

Varför drömmer man så knäppt ibland? Har ens ingen katt ju, eller inte som ska flytta med mig till nästa boende iaf. Får kolla upp och tolka denna dröm från en sån där tydningsbok tror jag.  


Svampbob Fyrkant

gfd

Huvudfigur i TV-serien Svampbob Fyrkant. Han är en tvättsvamp och bor i en ananas tillsammans med sitt husdjur, Gary, som är en snigel. Svampbob gillar att hitta på busiga upptåg med sin bästa kompis och granne Patrik Stjärna. Väldigt ofta faller Svampbobs andra granne, Bläckvard Tentakel, offer för SvampBob och Patriks bus. SvampBob och Patrik är dessutom mycket intresserade av manetfiske.


Gissningstävlingen avgjord!

eryyr

Stort grattis till allas vår favoritlärarinna (hon med näsan klämd i grilltången på bilden) som vunnit två biljetter till Skara Sommarland, säsongen 2006! Pris kan hämtas hemma hos familjen Elvakaffe som alla hälsar och grattar så hjärtligt.

I Väntans Tider

hydrhdf

Bilden: Tjej i svart hårband gör partisympati-test i VeckoRevyn, brutta i seriefigurskjol klurar över ett annat partitest på datorn och den lilla turkosa bönan till höger spanar in valdebatt på teven. Följ deras exempel du också, förfesta med politik i helgen!

Äntligen!

fd

Första bilden på lilla Suri har släppts! Nu kan vi andas ut... Okej, du kanske inte varit lika nyfiken som jag ända sedan april då härligheten föddes...men ändå liksom.

Måste erkänna att jag fortfarande inte riktigt kommit över att Tomsie har skaffat fru och barn... Borde varit jag på bilden där till höger, borde verkligen det. Känns liiite som att Tom helt struntar i mig nuförtiden...Suri, Katie, Suri, Katie...bara dem det handlar om hela tiden. Känner mig väldigt åsidosatt.
Men, får väl glädjas åt att lilla familjen verkar ha det bra iallafall, samt hoppas på att Mr Handsome inser sitt eget bästa (gifta sig med mig) i vårt nästa liv.

Veckans kluriga fråga *trumvirvel*

vv

Fröken Lärarinna (piptermos.blogg.se) har ordnat en skoj tävling på sin blogg. Vill du vara med i den, blunda så du inte ser svaret längst upp bland kommentarerna!

När du tävlat hos Lärarinnan får du gärna gissa på denna kluriga fråga: (Fröken Lärarinna får fördelen att lägga en gissning först om hon vill...)

Hur är det möjligt att en så stor och tung vattenkran kan sväva i luften utan att ramla ned?

Svar lämnas bland kommentarerna, författaren till det mest fantasifulla svaret vinner två biljetter till Skara Sommarland, säsongen 2006.  Puss och lycka till nu!