I skolan ska vi nu lära oss...

image324... hur man borstar tänderna, matar, lindar ben... och andra saker.
Det är bra för oss blivande systrar att kunna när vi ska ut på praktik om 5 veckor, på praktik där äldre bor. Hoppas att de äldre jag jobbade med i somras tyckte att det gick gaaanska bra för mig att göra de där sysslorna ovan, även utan utbildning. De sa inget annat iaf... (funderar).
Kanske låter lite ironisk på "rösten" men sanningen är att när man (jag) inte ger ifrån sig glädjetjut utan tvärtemot gråter en hel del över alla böcker man måste läsa inför tentor, så blir man väldigt glad över minsta lilla praktiska inslag i utbildningen. Inslag som att lära sig hur man borstar tänderna, eller tar på sig vita gummihandskar och tvättar händerna som i förra kursen. Det vi läser nu innehåller förresten lite mer än de tre momenten borsta tänder, mata och linda ben. Tänkte inte på det. Hur man mäter blodtryck och puls, har sex (tihi), omvårdar barn och andra grejer står det också att vi ska lära oss i kursplanen. Så nu vet Du det... tänkte det var lika bra att berätta eftersom Du legat sömnlös på nätterna och undrat så mycket : )

Kommentarer
Postat av: anna

ja skulle behöva lära mej hur man borstar ngnannans tänder...de tycker ja är svårt...du kanske kan lära mej sen..=)

Postat av: Frida

Haha, ska jag göra, kan prova på dig ;) Tycker det går an och borsta vanliga tänder men löständer är lite halvotäcka..men man vänjer sig nog vid det också.

2007-09-26 @ 20:06:59
Postat av: anna

ja löständer är lite otäckare, särskilt om de är fyllda av blött bröd... men ja skulle borsta tänder me eltandborste i somras...d va skitsvårt!

2007-09-27 @ 07:34:10
URL: http://smalandsgatan5.blogg.se
Postat av: Frida

Blött bröd :S Haha..mmmm lovely, men är med på vad du menar även om just brödet aldrig funnits med i bilden här. Eltanddborste, typ det svåraste av allt.. osså känns det som att hela huvudet skakar när man använder dem. Plus att ja glömmer att stänga av innan uttagning ur munnen så det kommer tandkräm överallt.. haha. Likadant för dig?

2007-09-27 @ 10:38:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91