Gott Nytt Flummeliflumm-år :)

gjjjjkl 

Imorgon är det nyårsafton. Inte klokt vad tiden går... som man brukar säga. Nä men helt serro (seriöst) så har just detta året gått ovanligt fort. Funderar på om det kan vara så att några dagar av misstag har försvunnit. Det är ju inte direkt några som arbetar med att kolla upp så vi får alla dagar vi ska ha (menar inte semesterdagar nu alltså)... eller är det kanske det tro...? Hmmm... lurigt.

Ska fira nyår i en bygdegård tillsammans med ungdomar och äldre i år, firade så förra året också. Men då var det i en annan bygdegård. Bra med lite variation. Den fina klänningen i mitten på bilden ovan har jag tänkt bära aftonen till ära. Köpte den idag och tycker den passar en nyårsafton alldeles görbra. Äshan... ljög nog nu igen. Inte inhandlat någon blåsa i år. Tänkte att den ändå bara skulle bli smutsig eftersom vi ska vara ute på landet... eller så är det så att med en ny blåsa smyger sig höga förväntningar in. Blir kvällen bara halvkul kan men sedan köpa en hel del inredningsgrejer för de insparade slantarna istället.

År 2006 har för Dig och mig varit roligt och tråkigt samt mittemellan... som de flesta andra år. Allting kan inte vara kul hela tiden, det går liksom inte. Rolands (Torsk på Tallinn) underbara citat "Efter regn kommer solsken" stämmer bra väldans ofta tycker jag och även Du kanske. Personligen har detta års regn för mig mest bestått i en affärsredovisningskurs och en kalkyleringskurs. Inga ord i världen kan beskriva hur jobbiga jag tyckte dem var. Men är idag ohyggligt tacksam över att dem två kurserna fanns med i programmet. "Näe nu struntar jag i det här, är ingen handelshögskoletjej, ska bli sjuksköterska istället" var en fundering i huvudet mitt som ekade högt hela våren och sommaren. Sitter nu i en ny lägenhet, ny stad... lite närmare ovan nämnda målet. Slutsats av detta... Rolands citat och, Gå inte klart Din utbildning om Du inte trivs, samt... gå klart den om Du trivs :)

Jo... sen är det ju så att det hänt en hel del på Snygg-Erik-fronten...

1. Tror han är kär i mig
2. Väntar iaf på att han ska ringa
3. Sötingen släpper sin första singel i början på nästa år!

ghyjgkljl (Trevlig scarves förresten)

Helt underbart att det snart kommer att gå att lyssna på underverkets hela debutskiva som kommer någon gång i februari. Jippie weeeoooiiee :) Visst är det för härligt hörruDu.
Nog om det. Vill tillsammans med Tom Cruise (i helikoptern nedan) som avslut på detta inlägg tacka Dig som läsare för året som gått samt önska Dig ett G o t t  N y t t  Å r. Lev Väl! Puss och kram

gjklk 

Kommentarer
Postat av: erik

ööhh helikopter, de är ju faktiskt ett flygplan. Kan förklara skillnaderna för dig ikväll på nyårsfesten om vi får tråkigt!

2006-12-31 @ 11:38:07
Postat av: anna

gott nytt år på dej me stumpan!

2007-01-01 @ 14:00:37
Postat av: anna

förlåt...free-villig...;)

2007-01-01 @ 14:00:51
Postat av: Frida

Erik: Ni sa ju aldrig va skillnaden var=(
Anna: Du är frivillig!

2007-01-01 @ 20:30:27
Postat av: Sara

Guud vilken fin sumering av det gågna året! Rolands citat är nog nästan det bästa citat i hela världen faktiskt! Sköj vi hade igår, synd på efterfesten bara! Men det var ju du jag och skinkan iaf. Köss!

Postat av: Frida

Mmm nyår var riktigt lyckad, för o inte tala om nyårsdagen! Nästa år kanske vi får fixa en lite större efterfest men ja... liten går ju oxå bra iof:) Välkommen till storstaden imorn nu då!

2007-01-02 @ 11:56:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91