Kalkyleringsspöket - med rätt att döda

tu

"Om du inte fortsätter räkna nu så kommer kalkyleringsspöket och tar dig"... så låter en mörk mansröst (Per Gessle eller Tom Cruise...kan ännu inte med 100% säkerhet säga vilken utav dem) i mitt huvud 24 timmar om dygnet. På fredag får rösten ta och ge sig för den här gången, då äger nämligen Tentan med stort T rum. Provet som känns mer meningslöst att sitta och plugga till än att sticka en jättekitchig och käck yllekofta som tar 500 timmar att göra, och sedan när den är klar elda upp härligheten på öppen gata.
 
Nog om kalkylering... Snart är det sommar, visst är det väl alldeles för underbart! När det är varmt finns det massor att göra, men ibland kan fantasin kanske tryta, så här får Du en liten lista med mina sju bästa sommaraktiviteter:

1. Bada (skvätt ej vatten på dina vänner, ty dem på dig må skvätta ännu mer)
2. Sola (använd solskyddsfaktor 25, brunt är fult)
3. Festa långt in på småtimmarna (varannan vatten!)
4. Mäta barn och se ifall de är under en meter (är de över får du 155 kronor av barnets förälder)
5. Slappa med en rosa paraplydrink i höger hand (höger=den du hälsar med)
6. Åka inlines jättesnabbt förbi en glasskiosk (ehh...? varför glasskiosk?)
7. Gå ut på långa uppfriskande promenixer med hunden (ehh...? vilken hund?)

När Du vid slutet av sommaren testat alla dessa aktiviteter, var snäll och rangordna dem i rolighetsordning och presentera resultatet i någon av kommande inlägg. Lycka till, vi ses i vimlet....

Kommentarer
Postat av: Anna L

Vilka jättebra tips på vad man kan göra i sommar.. De ska jag testa på ;)
Nej, nu ska jag nog återgå tillbaka till de roliga (eller tråkiga) böckerna m.m. Fast lär inte bli så mycket mer pluggande idag.. Kör på för fullt imorn istället!! Lycka till me pluggandet vännen!

2006-05-31 @ 23:01:40
Postat av: anna

hade missat de här me att mäta barn helt...tror ja måste skaffa ett måttband...skitbra grej ju...bara mäta å håva in pengar...anywhere, anytime...:) lycka till på tentan imorrn!!! ja å turminiräknarern ska hålla tummarna för dej!!

2006-06-01 @ 08:11:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91