Schhh det här är faktiskt ett bibliotek...

32753-216

Tänkte bara prova att uppdatera bloggen på biblioteket... se om det går liksom. Hade lite småtråkigt i det tysta, tysta rummet här bredvid datorerna så tänkte att en datapaus med Skotte, mandlar... samt kaffe från min pinsamma Pellviks-termos vore en bra idé. Mmm Skotte... kaffe... mandlar. Har en tyst datapaus naturligtvis, eftersom det faktiskt är ett bibliotek.
Mandlar ska man förresten inte äta i det tysta rummet om man inte vill ha arga och bittra blickar på sig... därför jag äter dem vid datorerna istället. Mandlar låter nästan lika högt som torkade bananer och morötter gör i munnen då man tuggar. Blä, fick en flash-back från en marknadsföringstenta i Kalmar nu. Unga fröken Elvakaffe i mitten, torkad-banan-ätare till höger och morotsstavätare till vänster... uääähh. Dog nästan innan klasskompisen sa åt dem att tugga lite tystare.

Avslutar med en tokrolig historia (den enda historian jag kan förutom den långa, långa om de två kära älgarna som kom ifrån varandra och letade jätteycket men sedan hittade varandra i slutet av historien):

Vad säger en blondin när hon kommit fram till disken på ett bibliotek?
Svar : "En BigMac & Co tack!"
Sen fortsätter historian med lite annat som att bibliotekarien säger att det faktiskt är ett bibliotek och då säger blondinen jättetyst så det nästan inte hörs:
"En BigMac  & Co tack"

Kommentarer
Postat av: carro

Du har inte hört historien om när Sara använde "Det här är faktiskt ett bibliotek" som argument för att hon och jag skulle få sitta och prata där inne? Kanske inte behöver säga att vi förlorade den diskussionen...

Postat av: Frida

Jo har hört den historien, väldigt festlig :)

2007-04-29 @ 18:52:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91