Svaren finns inom oss...

image209

... just det! Överskriften är så sann som en överskrift någonsin kan bli när det handlar om plugg inför en Anatomi och Fysiologi-tenta. Skulle dock vilja påstå att detta ämne är det svåraste en unga fröken Elvakaffe någonsin läst i hela hennes långa liv (24 snart... oh oh shiiit va gammalt). Men, 150 gånger roligare och mer intressant än den ekonomi hon förra våren tragglade. Då kändes allt (ja allt!) meningslöst i livet hennes, nu känns det meningsfullt igen.

Hög blir unga fröken Elvakaffe då hon tänker på hur ball kroppen är egentligen, och hur evinnerligt smart Gud måste känna sig som skapat denna makapär full av blod och annat gojs. Hur intelligent som helst liksom, en skäggprydd man i övre medelåldern som kommit på allt detta. Kan det stämma? Näe... sannolikheten att det istället var Jesus som gjorde det är större. Han är liiite yngre och därmed aningens snabbare i huvudet, vilket man måste vara för att skapa allt liv på jorden under endast 7 dagar. Eller var det 12? 60...? Vet Du? Tror det kan vara lite olika många dagar beroende på vilken upplaga man har av bibeln. Men det är inget annat än en gissning.

Nåväl, på med studglasögonen och in i fängelset med böckerna ska unga fröken Elvakaffe ... det är planen. Vilken är Din plan för i vår?

Kommentarer
Postat av: Sara

Men hallå sex dagar var det ju, sjunde är ju vilodagen (vilket bara är ett finare namn för bakisdag). Jag tror att det var Dancing Jesus som skapade världen.

Postat av: Frida

Just ja... har det inte lätt med bibeln eller biblen som de säger i Kalmar. Dancing Jesus skapade världen... känns mer sant än andra versioner iallafall :) Oj nu kommer vi nog inte till himlen, men gör inget.. verkar rätt trist där.

2007-04-17 @ 19:06:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91