Veckans Fobi

image203

Om det helt plötsligt skulle ha råkat komma in en kamel på det uteställe jag ikväll förmodligen kommer att besöka, så att alla måste evakueras därifrån för att personalen ska kunna få ut den säkert och bra. Veckans Fobi är då om detta skulle ta jättelång tid så att Vi skulle missa kanske en halvtimma-timma av den roliga balunstid Vi tänkt oss därinne. Vilken misär isåfall!

Skulle iof bli helt överlycklig om detta nu händer ikväll, mest för att det sker lite för lite konstiga och oförutsedda saker rent allmänt, men också för att en halvtimma-timma isåfall skulle vara fylld med något mer spännande än toabesök och letning av bortdansade vänner. För det är ju liksom alltid de andra och inte Du och jag som försvinner :)

Kanske borde Vi inte vara så negativa mot detta underbara småstadsställe utan istället vara tacksamma för att Vi har ett hak att hålla till i innan nattens höjdpunkt, "La prima Pizzeria della Eldo". Samt... ett plejs att kila vidare till efter en trevlig förfest som kommer att bli just trevlig bara för att förfester alltid är trevliga med de filurer som kommer att närvara (obs! fjäsk, hoppas på en stor påskpuss nu ikväll). 

Ps. Valde just kamel för jag blev så himla förvånad en gång när jag jobbade i Drive In-en på McDonald´s och det helt plötsligt utan förvarning kom en person ridande på ett sådant djur och ville beställa.

Kommentarer
Postat av: Sara

20% chans att det kom en kamel i driven!

Håller med om det där att det alltid är de andra som försvinner och inte de andra. Det är ju liksom inte ens eget fel att de andra inte står kvar på samma ställe som de gjorde när man lämnade dem en halvtimme tidigare!

Hoppas ni hade kul i lördags, lite ledsen i ögat över att jag missade balunset! Men i sommar, då jäklar ska vi ta igen alla missade baluns!!

Puss på dek snygging!

Postat av: Sara

Ehh...var är världen på väg när inte ens en svensklärare kan skriva rätt? Håller med om att det alltid är de andra som försvinner och inte man själv...så skulle det ju vara! Piiiinsamt!!

2007-04-09 @ 22:50:02
URL: http://piptermos.blogg.se
Postat av: Frida

Det kom en kamel i driven, har nog berättat det också men DU LYSSNAR JU ALDRIG! ;)

Exakt, man blir alltid lika förvånad när inte alla e kvar FAST man varit så snabb med sina "ärenden".

I sommar blir det tokfest hela tín, hos Mia :) Tack Mia :)

Tycker det e kul när lärare gör fel, då känner man att de är riktiga människor.

Puss darling with whipped cream and some strawberries dropped on it in a circle (of life).

2007-04-10 @ 16:29:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91