Veckans Fobi

image214

Att det ska ringa ännu en telefonförsäljare och sälja något till mig!!!

Grejen är att jag vet att det är frivilligt att köpa saker via telefonen... men har man jobbat som telefonförsäljare vet man vilka kanonerbjudanden de som ringer oftast sitter på. På grund av det sistnämnda har jag denna veckan genom ytterdörren fått:

* En lila rakhyvel som kan sitta på väggen. Betyg: FFFFF
* Ett par randiga strumpor. Betyg F (strumporna är bra men företagets bankgironummer stämmer inte och de har stängt för lunch jämt då man försöker nå dem)
* Aloe Vera-brustabletter med c-vitamin. Betyg: FFF
* Aloe Vera-kaplsar. Betyg: Ännu ej testade
* Två provhyrfilmer från LoveFilm. Betyg: F (diggar varken Batman eller den andra konstiga filmen)

Dessutom har jag bytt elbolag till Vattenfall för de hade verkligen ett görbra erbjudande... mååånga minuter i telefon samt en mindre glad tanttjej i andra änden blev det för att häva det gamla avtalet hos Billinge Energi som precis innan hade ingåtts. 

Så... alla telefonförsäljare: Nästa vecka kan jag inte prata med er och köpa saker för då måste jag plugga. Har nämligen tenta i Anatomi och Fysiologi 1 på fredag och missas den så missas chansen att ha en rolig sommar för mig, och det vill Ni väl inte? Eller?

Kommentarer
Postat av: fia

du har inte funderat på att ringa till nix?=)

2007-04-22 @ 19:38:38
Postat av: Frida

Nix, men kanske borde :)

2007-04-23 @ 08:28:07
Postat av: Sara

åh de är så elaka de där telefonförsäljarna! jag gick också på det där med rakhyveln och nu sitter jag här i en telefonkö och väntar på att få säga upp medlemskapet. de har sån där jobbig kö som de inte säger hur många minuter man ska vänta eller hur många som är före. hittills har jag väntat tio minuter och en tant har infat typ hundra gånger om att "du står fortfarande i kö var god vänta". no shit sherlock, jag fattade det första gången hon sa det!

Postat av: Frida

Just ja, just den telefonkön va extra jobbig. Alltså kanske kan de säga en gång i halvminuten men inte HELA TIDEN. Jisses! Om man ska va väldigt bitter så tror jag det kan vara så att de vill att man ska ge upp och glömma av hyvelmedlemsskapet så de kan skicka ut nästa paket som kostar 500 kronor minst.

2007-04-23 @ 12:10:24
Postat av: Frida

Sara: Såg förresten din pappas LAWNIT-lastbil genom köksfönstret precis. Vad gör han i Skövde? Eller kanske var hans kompanjon? Vet du eller ska jag fråga?

2007-04-23 @ 12:41:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91