Rookie, Rookie!

hsdgsdVarför får man efter intag av alkohol ofta för sig att man kan saker bättre än man egentligen kan? Ett mysterium tycker jag. Bilden till vänster föreställer två bruttor (okej det är jag och Sara) som blivit själaglada över att en "asbra låt" spelas på stereon och därmed intagit plats i soffan mitt i förfesten i tron om att också kunna rörelserna till låten (Davaj, Davaj av Dj Alligator). Vi trodde fel och kunde visst bara helikopter-rörelserna i mitten, då den mörka rösten sjunger Rookie, Rookie. Istället för att bli hyllade som dansgudar var det egentligen ingen som la märke till oss... utom fotografen då förstås...
om nu inte kameran var inställd på självutlösning. Vilken misär. Cirka lika mycket misär som att alltid önska "The Dark Side" av Hypertraxx varje gång på Bogréns (uteställe) fast man egentligen tröttnat på den (eh ok vad var kopplingen där?)   

Kommentarer
Postat av: Sara

Haha...Rookie rookie!! Den är ju så bra! Hade lagt den i låtlistan för din skull! Äh de andra var säkert bara avundsjuka på oss och därför låtsades de att de inte såg oss!

Postat av: Frida

OOooo tack tack. Haha, så var det säkert :)

2007-08-13 @ 21:08:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91