Veckans Fobi

jfhxdfStreptococcus pyogenes, streptococcus pneumonie, streptococcus faecalis, impetigo, myocit, fasciit, glomerolunefrit, BGS, meningit, pneumoni, pneumokocker, enterokocker, gramnegativa kocker, gonokocker, STI, chlamydia trachomatis, HSV 1&2 osv osv...ush, ush, ush! Det räcker!
Det är inte lätt att vara förkyld när man läser mikrobiologi. Blir liksom så att man tror att alla sjukdomar finns i ens kropp på en och samma gång, även om man bestämde sig för innan kursen började att fortsätta leva som vanligt. Men leva precis som vanligt går inte att göra, det kan t.ex mina händer lugnt vittna om eftersom de blivit tvättade tokigt ofta sedan den 22:a augusti (kursstart). Som sagt, är förkyld nu, men tydligen är det en helt vanlig förkylning (?!) enligt sjukvårdsrådgivningen och inte något direkt livshotande som jag imorse trodde...
 

Kommentarer
Postat av: Björn

Var finns det mest baciller? på telefoner, tangentbord, toalettsitsen, munnen eller är det kanske gamla skrynkliga tanter o gubbar? Vill gärna veta.

2007-09-02 @ 18:45:07
Postat av: Frida - den smarta brunetten

Duu är en bacill så stor du är! ;) Tror tangentbordet av de alternativen.. fast inte mitt alltså, det är typ hur rent som helst :)

2007-09-02 @ 23:43:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91