Snaran runt våra halsar...

yrweaq

snärjs åt ännu lite mer...

555 kronor i månaden för att vara med i facket och a-kassan... även som student. Nej tack!
Gick därför ur klubben idag och öppnade ett nytt bankkonto istället. Det fick namnet Reservkonto och har fördelen att alla sparade slantar kan användas om man aldrig blir utan jobb i framtiden...
Du kan göra likadant tills smurfarna kommit på bättre tankar...

Kommentarer
Postat av: erik

läste en liten artikel i aftonbladet som liknade ditt problem... en kille som skulle göra värnplikten men ville va kvar och betala a-kassan till sitt fack... detta skulle kosta honom ca 350kr i månaden trots en inkomst på fjuttiga 2500kr i månaden... så aftonbladet hade kontaktat en politiker som svarade med att "Alla får ju försöka klara sig bäst de kan"... vet inte vad man ska säga om den kommentaren men kändes lite ego att tänka så

2007-02-03 @ 23:54:22
Postat av: Frida

Känns lite som att den politikern föddes med guldsked i munnen... eller vad det nu heter, haha.

2007-02-04 @ 11:41:56
Postat av: Sara

Känns lite som att det var en BLÅ politiker helt enkelt! Väldigt lockande att säga vad var det jag sa såhär några månader efter valet, men jag struntar i det...

Guldsked i munnen, va förvånad man skulle bli om man verkligen klämde ut en unge med en guldsked i munnen!

2007-02-04 @ 19:32:11
Postat av: erik

ok, jag avslöjar de, sara har rätt... de va en blå politiker.. storsmurfen tror jag han kallades.. :)

2007-02-04 @ 19:42:22
Postat av: Frida

Sara: Jo vet det. Hade iof inte velat ha en vinröd vinst heller iof ;) Eller jo just de åren man pluggar kanske, haha. Hette tydligen silversked i munnen, mmm gaaaanska förvånad ja :)

Erik: Mm eller så var det Barbabok... eller?

2007-02-04 @ 21:21:58
Postat av: Sara

Ja men man är ju hellre röd än död iaf, till skilland från Gud som hellre är död än röd...fast han var ju redan död! (det är en gammal progglåt, för de som inte visste)

Det må heta silversked, men man skulle nog bli lika förvånad ändå. Men den där farbror blåbär hade säkert en guldsked det rikemansbarnet!

Postat av: Frida

Välli, välli fin progglåt. Åhhh älskar progg. Progg, progg, progg. Eller näe vet inte riktigt vad det är förresten. Eller jo! Är det såna låtar som handlar om samhället o problem o sånt?

Haha. Mmm o han fick säkert guldskedar att samla på istället för de vanliga silverskedarna man fick varje födelsedag... (ok kanske inte varje men).
Säkert var de modell extra large oxå! :D Kan han kanske behöva med sin stora mun! Hihi... moget inlägg.

2007-02-07 @ 12:03:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91