Tur om turban inte blir vårens nyckelplagg

gewagwe

(bild leasad utan kostnad av Aftonbladet.se)

Tittade runt lite på olika trender som kommer att råda i vår. Fann på Aftonbladet dessa tre skapelser.
Kappa i vitt, überkort klänning samt röd turban. Röd turban... Kan det vara möjligt att detta mode även kommer till Schuvvvdä/Schöööövdäe/Skuvd-ä/Skövde. Ja vad heter staden jag och 50.000 andra bor i? Heta diskussioner har nog både Du och jag varit med i gällande denna fråga (som besvaras rätt och riktigast Skövde med ett v och lite mer betong på ö än v).

Nog om uttal. Skulle nog kunna ha på mig skapelserna på både bild ett och foto två. Ettan med lite mindre av de krimskramsiga detaljerna och tvåan med ett par ganska tjocka strumpisar och ett litet linne under (tyckte den var lite väääl urringad eller vad anser Du?)
Bild nummer tre däremot. Why God, why? Turbaner är av personlig erfarenhet (ya right) det svåraste av alla svåra klädesplagg att matcha, så gott som omöjligt. Är turbisen dessutom röd får man garanterat riva ut hela garderoben om man ska hitta något passligt plagg att bära till. Om Du ändå känner för vårens eventuella turbantrend så känns det som att Du kanske ska tänka på att ha en ganska nedtonad outfit i övrigt. Annars kan det lätt bli aningens too much, om Du är med på vad jag menar...

Det är ingen modeblogg Du just i denna stund läser. Är det så att Du varit här innan och härjat (läst) vet Du redan om detta. Men vill för eventuella missförstånds skull klargöra detta, sätta ned foten och visa var den står liksom... (för tillfället mellan skrivaren och databordet... skönt o sträcka ut sig lite).

Hade däremot denna rosa blogg varit av modekaraktär skulle varje inlägg börja med en länk till
www.mq.se . Denna underbara klädkedja har allt fint man kan tänka sig på En och samma gång.

Ska alldeles strax småspringa bort till Friskis & Svettis så musklerna ser läckrare ut inför kvällens baluns.
Kanske syns Vi där i träningslokalen? I annat fall, puss och ha en trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: anna

du skulle ju va hottast i stan om du gled fram på storgatan i en fräsh, julröd turban....lätt!

Postat av: Frida

Storgatan, är det typ som Fkp:s strög? Isåfall vill jag det, haha.

2007-02-26 @ 19:30:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91