Veckans Lycka

utusery

Åhh vilken fin flagga. Friskis & Svettis, vilket underbart ställe. Alla åldrar... tanttjejer, flickor, gubbkillar o pojkar... allihopa hoppandes och studsandes, springandes och dansandes i en ring... runt, runt, runt. Fantastiskt! Det är inte klokt så härligt det är!

Precis varit på favvisgymmet som jag upptäckt också fanns här i Skövde. Tränade lite i Kalmar på Svettis men ja... annat kom efter en tid i vägen. Men nu, nu den här gången ska det bli annorlunda :) Inget fusk mera. Bara träna, träna, träna och bli snygg som en fura. Eller är det kanske rak i ryggen som en fura?

Hoppas på att få träffa Dig där också inom en snar framtid, hur ligger det till med konditionen... va, va, va? ;) Känns lite klyssisch att skriva om hur bra man mår efter ett träningspass och hur alldeles gudomligt underbart avslappnad man blir i alla kroppens delar... men måste ändå göra det. Det är ju sant... men varför glömmer man så lätt det efter en tids frånvaro av träning? Finns inga tabletter eller gojs i världen som är lika bra för vår kropp o knopp som träning, glöm aldrig det. Puss!

Kommentarer
Postat av: anna

ja instämmer i hyllningarna å lovar att ja ska knata iväg till vugi (studentträningsstället på campus) å fixa kort för vårterminen snarast...

Postat av: Frida

Vugi, sicket namn:) Mm gå dit redan ikväll!

2007-01-09 @ 20:32:23
Postat av: anna

d är nog stängt nu...

2007-01-09 @ 20:37:04
URL: http://smalandsgatan5.blogg.se
Postat av: Frida

Ok...

2007-01-09 @ 22:57:14
Postat av: Sara

Känns som att ibland hjälper det nog bättre med piller än träning. Tex om man har lunginflamation så rekommenderas piller istället för ett träningspass. Eller blev det dumt eller?

Ses på Tullan imorgon, för du kommer väl på festen??

2007-01-12 @ 23:00:04
URL: http://piptermos.blogg.se
Postat av: Frida

Eh ja precis, det har du rätt i darling :P Hädu imörn blire Svenljunga. Festa tet lite i bun där. Hamen, får la se hur pass en har lust te å åka te Borös sen etter lä. Va vet en um dä nu, hä hä.. inte möe nä. Ä festen i dett rum älle?

2007-01-13 @ 00:05:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91