R e s a n

I lördags var unga fröken Elvakaffe och hennes andra hälft (snyggt och väldigt ungdomligt uttryck med hälft)
på Liseberg. De hade från början tänkt att åka till Australien och surfa lite, men då varken hon eller han vill att det ska sticka för mycket i deras omgivnings ögon valde de istället ett lite enklare resmål.

rhdyserz

Kl. 08.50. Björn spänd av förväntan. Han hade innan resan varken varit på Liseberg eller åkt en endaste liten karusell någonsin i sitt liv.

ggjk















Kl. 09.15. Gruppbild på alla som var med på resan. Tjejen till vänster ber Dig ha överseende med hennes frisyr som dagen till ära drabbats av regnpanik i form av virvlar. Björnen till höger var 100 % nöjd med allt i utseendet och ber Dig därför inte om något överseende alls.

hjuerzgh

Kl. 10.30. Framme i Göteborg- Sveriges framsida och till första stopp valdes av paret BR leksaker, där Björn högg tag i det svärd och den krona han aldrig fick som liten.

iohjo

10.31. Frida som hade en något lyckligare barndom än Björn ville också prova kronan, men svärdet lät hon bli då hon tror att kärlek löser det mesta och att vapen därför aldrig behövs.

srh

10.50. "BR leksaker - om Du vill vara Dig själv för en stund". Björn tog fasta på leksaksaffärens väl kända slogan.

njkhkl 

Kl. 11.00. Andra stoppet på resan gjordes till förmån för en svensexa. "Klä av" tyckte både Björn och Frida lät spännande och Björn betalade glatt för att brudgummen skulle skämmas lite framför allt folk, samtidigt som han själv fick sig en skön baksyn.

låp
 
Kl. 00.45. En Lisebergsvinst kan ibland vara lite bökig att natta, men skam den som ger sig tänkte "Giraffmannen" på tåget hem från Göteborg.

uihyui

Kl. 01.15. Lite läppglans och rouge piggar upp det mesta. Småpojkarna bredvid den sovande och intet ont anande Björn fick sig ett gott skratt då Frida piffade till honom på tåget hem.

Som Du märker är det ganska ont om bilder från just Liseberg, som annars den allra mesta tiden av parets lördag utspelade sig på. Men man kan inte få allt som Vi brukar säga ;)
 Puss på Dig och hoppas Du har det bra i din sommar!


Kommentarer
Postat av: Mia

hello free! ser ut som ni haft en mycket trevlig vistelse i staden, hoppas verkligen Björnen köpte den där rosa boaormen för han passade otroligt bra i den tycker jag, rosa måste va hans färg, hoppas han har många rosa klädesplagg!

2007-07-04 @ 12:51:21
Postat av: Frida

Ja det var toppen, jkpg va bra oxå går det rykten om:) Han har inte så mkt rosa än... men det ska bli ändring på det... eller näe rosa på killar e ugly. Annars? Börjat packa än?

2007-07-04 @ 19:18:46
Postat av: sophie

haha.jag har lyckats dra med min sambo på nöjesfält o karuseller, en gång. då han var nykär.

2007-07-04 @ 20:04:30
Postat av: Frida

Aha, så det är då man ska passa på alltså :D

2007-07-04 @ 20:34:59
Postat av: Sara

Ville bara tacka för att ni valde Gbg istället för Australien, det hade verkligen stuckit i ögonen!
Kändes mest som resan var en drömförverkliganderesa för Björn än en födelsedagsresa för dig. Tur att han har fått gå på nöjesfält, provat boa och blivit målad med läppglans äntligen!
Känns som att det var tur att jag inte var med på tåget hem, för då skulle du och jag säkert fått ett skrattanfall a la halv oblat på nattvarden åt giraff-mannen. Puss!!

Postat av: Frida

Mmm jo vi tänkte på dig mest när vi valde resmål :)
Ögonen riktigt lyste på Björn hela dagen, så glad för hans skull att han äntligen fått prova på lite kul saker...haha.
Giraffmannen va bra kul o han verkligen pysslade om sin giraff så den skulle ha det bra hela tågresan :D Men ja, sen somnade han ju. Alltså oblatskrattet va längesen, får ta det en dag. Kanske på gratisbion/tågresan? ;)

2007-07-06 @ 18:14:01
Postat av: mallis

haha han klär bra i rosa!!
liseberg är mycket trevligt som resmål, ni åkte alla karuseller ni bara orkade ?!

2007-07-08 @ 13:49:13
URL: http://www.malliss.blogg.se
Postat av: Frida

Mmm nåt enormt bra :D Japp vi åkte de flesta, men skippade t.ex farfars bilar... inget ont om dem men de går lite väl långsamt. Tittade på din blogg o såg att du oxå bor i denna ljuvliga stad Skövde :) Trivs?

2007-07-08 @ 17:19:45
Postat av: Mia

Annars...inte börjat packa...vet inte var ja ska börja, men du har äl vanan inne å kan väl komma me lite bra packningstips när man ska packa ihop sin lägenhet, knske kan starta en sådan följetng på bloggen, är ju trots allt många osm ska flytta nu snart när hösten närmar sig...kanske kan sälja följetången dyrt te ngn kvällstidning sen....

2007-07-08 @ 21:54:50
Postat av: Frida

ja vilken fin idé :) Du behöver inte ett likadant vitrinskåp till som du redan har förresten? Står ett sånt kvar i min gamla lägenhet, men gissar att det räcker med ett för dig kanske :D

2007-07-09 @ 09:01:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91