Vill tacka Er för alla erbjudanden...

iojioio... om ressällskap till Thailand (föregående inlägg). Ni är för gulliga. Jag är om inte rörd, så iallafall innerligt tacksam : ) Dessvärre måste det blivit något fel när alla Era kommentarer skulle publiceras... konstigt ; )

Nåväl. Imorgon börjar årets (börjar ju bli en tradition) Kalmarfesthelg! Ska bli jätteskoj att träffa alla pigga och fräscha killar och tjejer i gänget igen. Festa, äta tacobuffé, shoppa lite, kanske bada... och utse ett nytt mobboffer (en person som kommer att vara helgens hackkyckling) troligtvis kommer det att bli Björn, för han har redan sagt att det går bra så det är redan ordnat. 

Japp, japp. Bilden till vänster föreställer Kullzenska, ett mycket mysigt fik med lite sån där gammal stil. Känns nästan som att komma hem till en tant och farbror i 75 -årsåldern när man fikar där. Det bästa kanske ändå inte är den mysiga miljön utan att man får ta hur mycket påfyllning av kaffe och té man vill... eller ja... ingen har någonsin frågat om det är så, bara tagit det för givet.

Kommentarer
Postat av: Sara

Det bästa med Kullzenska är att man får ta te-påfyllning även om man beställt kaffe först. Eller, så var det väl?

Postat av: Frida

Mmmm, alltså det är helt sjukt egentligen vad bra det är!

2007-08-07 @ 23:09:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91