Veckans Lycka (som borde vara Fobi)

image189

Sjukhus... lite förbjudet att tycka att ordet klingar positivt i öronen ens. Det är ju liksom inte av någon positiv anledning som de flesta besöker denna anläggning. Såvida en bebis inte är på väg att ploppa ut då :) Tror att ordet sjukhus bara kan vara o-negativt om man antingen aldrig varit väldigt sjuk på något sätt, eller varit det men blivit bemött på ett proffsigt och trevligt sätt av personalen som jobbar där. Ett lyckat besök eller en bra vistelse på ett sjukhus är väl ändå lite magiskt på något sätt... Ska iallafall tillsammans med mina gröna medsystrar göra allt för att varje besök Du gör blir så bra som bara går i framtiden... om tre år... sisådär... på en höft.

Sitter och väntar på moder (fyller år idag!) och broder som just nu är på ett sjukhus av hemligstämplad anledning (inte för något allvarligt alltså... då hade tonen såklart inte varit lättsam i detta inlägg). Hade velat följa med egentligen men var det någon som frågade, näe inte :). Bara att få sitta på de där bänkarna utanför Pressbyrån en stund och titta på personal och andra personer som springer runt i Foppatofflor är ganska spännande ju. Eller?

Kommentarer
Postat av: Sara

Alltså det ser ut som det står en rosa dildo i bakgrunden på din bild, eller ja...det är väl det helt enkelt. Men det känns lite too much att ha med den på sin bloggsida faktiskt!

Postat av: Frida

Förstör inte mitt ängla-rykteeeeee!!! Och för andra gången, tänk på att mest barn och pensionärer läser bloggen (ska nog ändå byta bild för du har rätt... men har inte lika dirty mind som du så har inte upptäckt det innan)

2007-03-25 @ 21:06:16
Postat av: Frida

Några ord försvann, du har inte rätt i att det ÄR en sån men att det ser ut som en sån. Om man hade sett en sån nångång förstås. Hade man sett att det var en sån.

2007-03-25 @ 21:08:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91