Längtar efter dig Michael...


image367
... orkar inte vänta längre på nästa myskväll tillsammans med Dig... Förstår inte vad det är som händer... eller jo lite gör jag väl det men ändå inte. Hur lång tid kan det ta det här egentligen... Ska aldrig mer klaga över att 50 minuter är kort... lovar... på hedersord...
Snälla kom tillbaks Michael, det går inte det här för mig... hade det ju så bra tillsammans ju... eller hade vi inte...?




... för min skull...




... snälla...







Kommentarer
Postat av: Sara

Haha...så himla gött att dina sköna blogginlägg är tillbaka! Är det abstinens det sista ordet? Stackars dig som får vänta så på honom, men det är ju så det är att ha ett distansförhållande! ;)

2008-04-17 @ 21:46:04
Postat av: Frida

Mmm abstinens var det tänkt att det skulle stå men har inte fått igång skivan jag fick av Erik än så d bidde inge photoshop utan paint när jag skulle fixa så bra :) Hi, ja precis så himla långt bara typ 1500 mil minst (hur långt är det till USA nu igen fröken?) En vän tyckte att jag skulle åka till Michael (eller ja Wentworth) o bli barnflicka men jag är osäker på om han har några barn? Vad tror du?

Postat av: Sara

Du får väl åka dit och se till att han får barn helt enkelt... ;)

2008-04-18 @ 22:58:34
Postat av: Frida

NEJ (Björn Gustafsson nej...) Det var ingen fin idé. Nu ska jag läsa lite på bibblan, va först här idag :) Rätt häftigt!

2008-04-19 @ 09:57:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91