Veckans Lycka

Det är en bra dag idag. Varit kul i skolan för det första men det är nog det andra braiga jag gillar mest. De har börjat med minikundvagnar på Willys för oss ensamstående :) Så glaaad för det. Alltså det är inte en sån här jättebamsing till kundvagn som Du ser på bilden utan en smal och fin som man kan sätta sin korg i och strosa runt i affären med. Så himla smart! Ska bli så skönt nu att aldrig behöva kånka runt på en tung korg när man handlar (vägrar handla med vagn det är lite familjevarning på det... inte så chickt med andra ord... haha skoja).

Nu ska jag till gymmet och bränna söndagssteken som varken gjordes eller åts. Pöss

Kommentarer
Postat av: Ida

På Hemköp i Örebro har de vanliga kundkorgar med hjul och lååång handtag på, det är också himla fiffigt! :P Men dessa kanske man inte behöver böja sig och ha sig med?

2008-11-20 @ 22:11:02
Postat av: Frida

Ahh vet vilka du menar, finns på Konsum här.. eller ja Coop. De här är liksom höga som en vanlig kundvagn o lika smala som en korg o liksom i stål.. eller ja npn metall kanske inte stål. Så himla små grejer som gör att man blir glad ibland eller vad säger du :D Kram på dej väninnan!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91